5 Resultaten
 • Quick view Aerosleep Matrasbeschermer

  Aerosleep Matrasbeschermer

  Uit voorraad leverbaar
  39,95
 • Quick view Aerosleep Hoeslaken

  Aerosleep Hoeslaken

  Uit voorraad leverbaar
  9,99
5 Resultaten

Aerosleep

 

Zoek je een zo prettig en veilig mogelijke slaapomgeving voor je kind? Kies dan voor een matrasbeschermer en een hoeslaken van Aerosleep. Je kind slaapt hierdoor veilig en hygiënisch. Het lichaam houdt de temperatuur beter onder controle.

 

Matrasbeschermer Protect

Dankzij de luchtdoorlatende 3D-structuur van de matrasbeschermer Aerosleep Protect, krijgt je kind het in bed niet zomaar te warm. Ook wordt de kans op wiegendood aanzienlijk verminderd. Een absorberende laag neemt alle vocht op, terwijl de onderste, waterdichte laag voorkomt dat er vlekken en bacteriën op het matras komen.

 

Matrasbeschermer Original

Evenals Aerosleep Protect, neemt matrasbeschermer Aerosleep Original ook vocht op. De luchtdoorlatende honingraatstructuur voorkomt overmatige transpiratie. In tegenstelling tot de Aerosleep Protect, is de Aerosleep Original niet voorzien van een waterdichte onderlaag.

 

Hoeslaken

Gebruik je een zwaar hoeslaken over een luchtdoorlatend matras of matrasbeschermer, dan verliest deze zijn nut. Trek dus over de matrasbeschermer een hoeslaken van Aerosleep. Zo is de lichtcirculatie helemaal optimaal.