Veilig slapen

Laat je kindje op een veilige manier slapen. Koop matrasbeschermers en hoeslakens met ventilerende eigenschappen. Dat vergroot de veiligheid aanzienlijk. De temperatuur in het ledikantje blijft op peil, want de warmte wordt afgevoerd en de kans op wiegendood wordt aanzienlijk kleiner.

Lees meer...

Vrij ademen

Onze matrasbeschermers en hoeslakens van Aerosleep hebben een open 3D-structuur. Dat betekent dat de matrasbeschermers aan de bovenkant voor 95% uit lucht bestaan. Tussen je kindje en het matras zit nu een luchtlaag. Je kindje ligt dus niet direct op de stof. Hierdoor kan je kindje vrijer ademen. Doordat het niet direct op de stof ligt, heeft het ook geen last van huidirritaties door de stof. Wij verkopen ook luchtdoorlatende matrasbeschermers van andere merken dan Aerosleep. Ook bij deze producten is sprake van een goede ventilatie. Het is aan te bevelen om een luchtdoorlatende matrasbeschermer te gebruiken in combinatie met een luchtdoorlatend hoeslaken.

Hygiëne

Luchtdoorlatende matrasbeschermers zorgen ook voor een goede hygiëne. Vaak zit onder de luchtdoorlatende laag een laag die vocht opneemt en daaronder een laag die bestand is tegen vocht. Hierdoor wordt het matras beschermd tegen viezigheid en bacteriën. Ideaal voor een kinderbedje!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Doomoo Basics Absoplus Matrasbeschermer

    De Doomoo Basics Absoplus Matrasbeschermer is erg handig wanneer je kindje nog niet zo lang zonder luier slaapt. Het matje absorbeert een grote hoeveelheid vocht zodat het matras schoon en droog blijft.
    25,-
1 Resultaten