14 Resultaten
 • Quick view

  Beaba Glazen Maaltijd Set Eucalyptus

  Met het stijlvolle Beaba Glazen Maaltijd Set Eucalyptus kan je kindje heerlijk eten. Glas is hygiënisch, krasbestendig, reukloos en verkleurt niet. De set bestaat uit een bord, kom en beker.
  40,-
 • Quick view

  Beaba 360° Oefenlepel

  Deze Beaba 360° Oefenlepel mag niet ontbreken wanneer je je kindje zelfstandig leert eten. De lepel beschikt over een roterend handvat waardoor de inhoud horizontaal blijft liggen zonder te morsen.
  8,99
 • Quick view

  Beaba Glazen Maaltijd Set Jungle

  Met het stijlvolle Beaba Glazen Maaltijd Set Jungle kan je kindje heerlijk eten. Het glas is hygiënisch, krasbestendig, reukloos en verkleurt niet. De set van Beaba bestaat uit een bord, kom en beker.
  40,-
 • Quick view

  Beaba Bestekset

  Het handige Beaba Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf gemakkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig leren eten.

  18,50

  17,99

 • Quick view

  Beaba Bestekset Old Pink

  Het handige Beaba Bestekset Old Pink bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig leren eten.
  17,99
 • Quick view

  Beaba Ergonomisch Bestek

  Het Beaba Ergonomisch Bestek is een echte aanrader wanneer je kindje graag zelf wilt eten. De lepel en vork zijn makkelijk vast te houden. Daarbij maakt het niet uit of je links- of rechtshandig is.
  9,50
 • Quick view

  Beaba Silicone Lepel Tweede Maaltijd

  De Beaba Silicone Lepel Tweede Maaltijd is ideaal om je kindje zelfstandig te laten eten. Het beschikt over flexibel siliconen materiaal en de handgreep is speciaal geschikt voor de kleine handjes.

  Normale prijs: 6,50

  Special Price 5,99

 • Quick view

  Beaba Kom Met Zuignap

  De Beaba Kom Met Zuignap Grey is tijdens het eetmoment erg handig. Door middel van de zuignap blijft het goed staan en de hoge randen zorgen voor minder morsen. Een ideale kom voor zowel ouder en kind!
  9,99
 • Quick view

  Beaba Siliconen Eetset

  De Beaba Siliconen Eetset maakt het eetmoment nog leuker! Dit set bestaat uit een bord, kom, lepel en een beker. De producten zijn gemaakt van siliconen en ze zijn allemaal vaatwasserbestendig.
  30,-
 • Quick view

  Beaba Bord Met Zuignap

  De Beaba Bord Met Zuignap is tijdens het eetmoment erg handig. Door middel van de zuignap blijft het goed staan en de redelijk hoge randen zorgen voor minder morsen. Een ideaal bord voor zowel ouder en kind!
 • Quick view

  Beaba Dinerset Jungle

  Met deze stijlvolle Beaba Dinerset Jungle kan je kindje heerlijk eten. De dinerset dat gemaakt is van hoogwaardig melamine en roestvrij staal wordt geleverd inclusief bordje, beker, kommetje, lepel en vork.
  31,99
 • Quick view

  Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd

  De handige Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd is onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasserbestendig.

  Normale prijs: 6,50

  Special Price 5,99

 • Quick view

  Beaba Bestekset Airy Green

  Het handige Beaba Bestekset Airy Green bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig leren eten.

  17,99

  15,99

 • Quick view

  Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd 4 Stuks

  De handige Beaba Siliconen Lepel Eerste Maaltijd 4 Stuks is onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is vaatwasserbestendig.
  21,99
14 Resultaten
Trustpilot