38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends Lepels 3 Stuks

  De stijlvolle Done By Deer Sea Friends Lepels 3 Stuks zijn ideaal om de eerste hapjes aan je kindje te geven. De lepels met print zijn gemaakt van hoogwaardig melamine en is geschikt voor in de vaatwasmachine.

  Normale prijs: 6,95

  Special Price 5,91

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends YummyPlus Lepel en Vork

  De Done By Deer Sea Friends YummyPlus Lepel en Vork bestaat uit een vork en lepel voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  16,95
 • Quick view

  Done By Deer Dreamy Dots Lepels 3 Stuks

  De Done By Deer Dreamy Dots Lepels 3 Stuks zijn ideaal om de eerste hapjes aan je kindje te geven. De lepels met print zijn gemaakt van hoogwaardig melamine en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.

  6,95

  5,91

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Dinerset Deer Friends

  Met de stijlvolle Done By Deer Peekaboo Dinerset Deer Friends beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, lepel en beker.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 29,99

 • Quick view

  Done by Deer Peekaboo Friends Bord

  Het stijlvolle Done by Deer Peekaboo Friends Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over drie vakken waardoor je het eten van je kindje goed kunt verdelen.
  34,95
 • Quick view

  Done by Deer Yummy Kom

  Het Done by Deer Yummy Kom is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bordje met antislip is gemaakt van hoogwaardig melamine en geschikt voor de vaatwasser.

  Normale prijs: 6,95

  Special Price 5,99

 • Quick view

  Done by Deer YummyPlus Bestekset

  De Done by Deer YummyPlus Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig eten.
 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Kom

  De schattige Done by Deer Dreamy Dots Kom is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het kommetje met vrolijke print is gemaakt van hoogwaardig melamine en geschikt voor in de vaatwasser.
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Dinerset

  Met de stijlvolle Done by Deer Sea Friends Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.
  39,95
 • Quick view

  Done by Deer Contour Dinerset Grey / Gold

  Met deze Done by Deer Contour Dinerset Grey / Gold kan je kindje heerlijk eten. De dinerset dat gemaakt is van hoogwaardig melamine wordt geleverd inclusief bord met vakken, een beker, lepel en kommetje.
  29,95
 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Bestekset

  De Done by Deer Dreamy Dots Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. zo kan je kindje zelfstandig leren eten.
 • Quick view

  Done by Deer Elphee Anti-slip Bord

  Het Done by Deer Elphee Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over twee vakken en een antislipmatje onder het bord.
  20,36
 • Quick view

  Done by Deer Wally Anti-slip Bord

  Het stijlvolle Done by Deer Wally Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te kunnen eten. Het beschikt over drie vakken en een antislipmatje onder het bord.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 16,96

 • Quick view

  Done by Deer Ozzo Anti-slip Bord

  Het Done by Deer Ozzo Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over een antislipmatje onder het bord en heeft een leuke vorm.
 • Quick view

  Done by Deer Croco Anti-slip Bord

  Het Done by Deer Elphee Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over drie vakken en een antislipmatje onder het bord.
 • Quick view

  Done by Deer Antee Bord Blue

  Het schattige Done by Deer Antee Bord Blue is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.
  14,95
 • Quick view

  Done by Deer Contour Dinerset

  Met deze Done by Deer Contour Dinerset kan je kindje heerlijk eten. De dinerset dat gemaakt is van hoogwaardig melamine wordt geleverd inclusief bord met vakken, een beker, lepel en kommetje.
 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Elphee Bord

  Het Done By Deer Peekaboo Elphee Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.

  22,95

  19,51

 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Dinerset

  Met deze stijlvolle Done by Deer Dreamy Dots Dinerset kan je kindje altijd heerlijk eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam melamine en wordt geleverd inclusief bordje, kom en beker.
 • Quick view

  Done by Deer Happy Dots Lepels

  De Done by Deer Happy Dots Lepels zijn ideaal om de eerste hapjes aan je kindje te geven. De lepels met print zijn gemaakt van hoogwaardig melamine en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.
 • Quick view

  Done by Deer Nozo Bord Blue

  Het schattige Done by Deer Nozo Bord Blue is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.
  14,95
 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends First Meal Dinerset

  Dit stijlvolle Done By Deer Sea Friends First Meal Dinerset is een leuk setje om mee te beginnen. Het beschikt over een tuitbeker, een lepel en een kom. De producten zijn allemaal vaatwasserbestendig.
  19,95
 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Raffi Kom

  Met deze Done By Deer Peekaboo Raffi Kom kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek van Done By Deer.

  16,95

  14,95

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo First Meal Set Deer Friends Colour Mix

  Met de Done By Deer Peekaboo First Meal Set Deer Friends Colour Mix beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een kommetje, lepel en slab.
  34,95
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot