33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Done By Deer Raffi Kom

  Met deze stijlvolle Done By Deer Raffi Kom kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek van Done By Deer.
  8,95
 • Quick view

  Done by Deer Croco Dinnerset Colour Mix

  Met de stijlvolle Done by Deer Croco Dinnerset Colour Mix beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.
  43,95
 • Quick view

  Done by Deer Elphee Dinnerset Colour Mix

  Met de stijlvolle Done by Deer Elphee Dinnerset Colour Mix beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.

  43,95

  39,99

 • Quick view

  Done by Deer Deer Friends Bestekset

  Het Done by Deer Deer Friends Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Zo kan je kindje zelfstandig leren eten.

  24,95

  23,95

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Bordenset

  Het Done by Deer Elphee Bordenset Blue bestaat uit 2 praktische en flexibele borden die je kindje leren om zelfstandig te eten. De Done by Deer bordjes hebben een stijlvol ontwerp en zijn vaatwasserbestendig.

  21,95

  19,95

 • Quick view

  Done By Deer Raffi Kommenset

  Met de Done By Deer Raffi Kommenset kan je kindje zelfstandig leren eten. De kommen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je kunt ze leuk combineren met andere borden, bekers en bestek van Done By Deer.
  17,95
 • Quick view

  Done By Deer Elphee Lunchbox

  Met de stijlvolle Done By Deer Elphee Lunchbox kan je kindje handig de lunch meenemen. De lunchbox is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk schoon te maken. De lunchbox kan niet in de magnetron.

  89,95

  16,11

 • Quick view

  Done by Deer Peekaboo Friends Bord

  Het stijlvolle Done by Deer Peekaboo Friends Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over drie vakken waardoor je het eten van je kindje goed kunt verdelen.

  34,95

  30,35

 • Quick view

  Done By Deer Croco Lunchbox

  Met de stijlvolle Done By Deer Croco Lunchbox kan je kindje handig de lunch meenemen. De lunchbox is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is gemakkelijk schoon te maken. De lunchbox kan niet in de magnetron.

  16,95

  16,11

 • Quick view

  Done by Deer Elphee Anti-slip Bord

  Het Done by Deer Elphee Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over twee vakken en een antislipmatje onder het bord.

  Normale prijs: 20,39

  Special Price 19,96

 • Quick view

  Done By Deer Sea Friends YummyPlus Lepel en Vork

  De Done By Deer Sea Friends YummyPlus Lepel en Vork bestaat uit een vork en lepel voor je kindje. Het bestek is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 16,95

  Special Price 16,11

 • Quick view

  Done by Deer Ozzo Anti-slip Bord

  Het Done by Deer Ozzo Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over een antislipmatje onder het bord en heeft een leuke vorm.

  Normale prijs: 14,95

  Special Price 13,56

 • Quick view

  Done by Deer Croco Anti-slip Bord

  Het Done by Deer Elphee Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over drie vakken en een antislipmatje onder het bord.
  16,96
 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Raffi Kom

  Met deze Done By Deer Peekaboo Raffi Kom kan je kindje zelfstandig leren eten. De kom is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met andere bordjes, bekertjes en bestek van Done By Deer.

  16,95

  15,16

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Elphee Bord

  Het Done By Deer Peekaboo Elphee Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.

  22,95

  19,74

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo Dinerset Deer Friends

  Met de stijlvolle Done By Deer Peekaboo Dinerset Deer Friends beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, lepel en beker.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 35,16

 • Quick view

  Done by Deer Wally Anti-slip Bord

  Het stijlvolle Done by Deer Wally Anti-slip Bord is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te kunnen eten. Het beschikt over drie vakken en een antislipmatje onder het bord.

  Normale prijs: 19,95

  Special Price 18,66

 • Quick view

  Done by Deer Raffi Bord Mustard

  Het schattige Done by Deer Raffi Bord Mustard is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.

  16,95

  14,41

 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Dinerset

  Met de stijlvolle Done by Deer Sea Friends Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.

  Normale prijs: 39,95

  Special Price 37,36

 • Quick view

  Done By Deer Peekaboo First Meal Set Deer Friends

  Met de stijlvolle Done By Deer Peekaboo First Meal Set Deer Friends beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een kommetje, lepel en slab.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 33,11

 • Quick view

  Done by Deer Ozzo Bord Powder

  Het schattige Done by Deer Ozzo Bord Powder is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.

  16,95

  14,41

 • Quick view

  Done by Deer Nozo Bord Blue

  Het schattige Done by Deer Nozo Bord Blue is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.
  16,95
 • Quick view

  Done by Deer Elphee Bord Grey

  Het schattige Done by Deer Elphee Bord Grey is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.

  16,95

  14,41

 • Quick view

  Done by Deer Croco Bord Green

  Het schattige Done by Deer Croco Bord Green is een praktisch en flexibel bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Done by Deer bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.

  16,95

  14,41

33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot