5 Resultaten
 • Quick view

  Jollein Siliconen Dinerset

  Met deze Jollein Siliconen Dinerset leert je kindje zelfstandig eten met zijn of haar eigen servies! Het siliconen servies geschikt voor in de oven, magnetron, vriezer en kan gewassen worden in de vaatwasser.

  32,50

  29,74

 • Quick view

  Jollein Siliconen Bordje

  Met dit stijlvolle Jollein Siliconen Bordje leert je kindje zelfstandig eten met zijn of haar eigen bordje. Het bordje is geschikt voor in de magnetron en de vaatwasser. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  16,99
 • Quick view

  Jollein Siliconen Kommetje

  Met dit stijlvolle Jollein Siliconen Kommetje leert je kindje zelfstandig eten met zijn of haar eigen kommetje. Het bordje is geschikt voor in de magnetron, vriezer en oven en kan gewassen worden in de vaatwasser.
  11,99
 • Quick view

  Jollein Siliconen Snackbeker

  De stijlvolle Jollein Siliconen Snackbeker is perfect voor kindjes die zelfstandig leren eten en snacken. De siliconen snackbeker is voorzien van een zachte flexibele opening en mag na gebruik in de vaatwasser.

  11,99

  9,95

 • Quick view

  Jollein Siliconen Lepels 2 Stuks

  De stijlvolle Jollein Siliconen Lepels 2 Stuks zijn onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  7,99
5 Resultaten
Trustpilot