50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Laessig GEO Kom

  Dankzij de Laessig GEO Kom kan je kindje zelfstandig leren eten. Verder beschikt de stijlvolle kom over een leuke vorm en is perfect te combineren met andere producten van de GEO collectie van Laessig.
  8,95
 • Quick view

  Laessig GEO Bord

  Het Laessig GEO Bord is perfect te combineren met andere producten van de Laessig GEO collectie. Verder is het stijlvolle bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het bord beschikt over een leuke vorm.
  9,95
 • Quick view

  Laessig GEO Bord Powder Pink

  Het Laessig GEO Bord Powder Pink is perfect te combineren met andere producten van de Laessig GEO collectie. Verder is het bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het bord beschikt over een leuke vorm.
  9,95
 • Quick view

  Laessig GEO Bord Grey Blue

  Het Laessig GEO Bord Grey Blue is perfect te combineren met andere producten van de Laessig GEO collectie. Verder is het bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het bord beschikt over een leuke vorm.
  9,95
 • Quick view

  Laessig GEO Bord Warm Grey

  Het Laessig GEO Bord Warm Grey is perfect te combineren met andere producten van de Laessig GEO collectie. Verder is het bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het bord beschikt over een leuke vorm.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Uni Lepel Set

  Dit Laessig Uni Lepel Set beschikt over een stijlvolle matte afwerking. Verder zijn de lepels geschikt voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Cellulose Uni Lepel Set

  Dit Laessig Cellulose Uni Lepel Set beschikt over een vrolijke print. Daarnaast zijn de lepels geschikt voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,95
 • Quick view

  Laessig Little Forest Dinerset

  De Laessig Little Forest Fox Dinerset is voorzien van een vrolijke print. Verder is het stijlvolle dinerset geschikt voor in de magnetron en vaatwasser. Voorzien van een anti-slip rand aan de onderkant.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bord Dog

  Dankzij het Laessig Little Chums Bord Dog is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Bord Swan

  Dankzij het Laessig Little Water Bord Swan is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Bord Whale

  Dankzij het Laessig Little Water Bord Whale is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Dinerset Porselein

  Met de Laessig Garden Explorer Dinerset Porselein beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van porselein en bestaat uit een bordje, kommetje en mokje.
  31,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bord Cat

  Dankzij het Laessig Little Chums Bord Cat is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Wood Little Chums Dog Bamboo Kom

  Met deze leuke Laessig Wood Little Chums Dog Bamboo Kom leert je kindje eenvoudig eten. De kom is voorzien van een afneembare, silliconen ring, die ervoor zorgt dat je kindje zelfstandig kan leren eten, zonder dat het kommetje wegschuift.
  20,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Kom Whale

  Dankzij de Laessig Little Water Kom Whale is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Kan na gebruik in de vaatwasser.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Bord

  Dit Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Bord is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het vrolijke bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en is het voorzien van een siliconen ring.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Bord Mouse

  Dankzij het Laessig Little Chums Bord Mouse is het eenvoudig te leren eten. Het bord heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Porseleinen Kom

  Met deze leuke Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Porseleinen Kom leert je kindje eenvoudig eten. De kom is voorzien van een afneembare, silliconen ring, die ervoor zorgt dat je kindje zelfstandig kan leren eten.
  9,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Kom Swan

  Dankzij de Laessig Little Water Kom Swan is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Kan na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Lepel Set Swan

  Deze Laessig Little Water Lepel Set Swan is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. De set is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit vier lepels. Voorzien van een leuke print.
  8,95
 • Quick view

  Laessig Little Chuma Kom Dog

  Dankzij de Laessig Little Chuma Kom Dog is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Kan na gebruik in de vaatwasser.
  4,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Dinerset Mouse

  Met deze stijlvolle en handige Laessig Little Chums Dinerset Mouse beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en een lepel.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Wood Little Chums Mouse Bamboo Kom

  Met deze leuke Laessig Wood Little Chums Mouse Bamboo Kom leert je kindje eenvoudig eten. De kom is voorzien van een afneembare, silliconen ring, die ervoor zorgt dat je kindje zelfstandig kan leren eten, zonder dat het kommetje wegschuift.
  20,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Kom Naturel

  Dankzij de Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Kom Naturel is het eenvoudig te leren eten. De kom heeft een glad oppervlak dat je kindje helpt bij de eerste poging om zelfstandig te eten. Kan na gebruik in de vaatwasser.
  7,95
50 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot