6 Resultaten
 • Quick view

  Liewood Siv Lepelset 4 Stuks

  Deze Liewood Siv Lepelset 4 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels zijn erg leuk te combineren met andere producten van Liewood. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  20,70
 • Quick view

  Liewood Merrick Bordje Met Deksel 2 Stuks

  Het Liewood Merrick Bordje Met Deksel 2 Stuks is een praktisch bordje wat je kindje leert om zelfstandig te eten. De bordjes worden geleverd per 2 stuks en zijn afsluitbaar met een deksel.
  28,80
 • Quick view

  Liewood Frodo Mr. Bear Bordje Met Deksel

  Het Liewood Frodo Mr. Bear Bordje Met Deksel is een praktisch bordje wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Bij het bordje wordt een deksel geleverd waarmee je voedsel luchtdicht kunt afsluiten.
  32,-
 • Quick view

  Liewood Liva Siliconen Lepels 4 Stuks

  Deze Liewood Liva Siliconen Lepels 4 Stuks mogen niet ontbreken wanneer je je kindje zelfstandig leert eten. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal met ant-slip en wordt geleverd per 4 stuks.
  21,60
 • Quick view

  Liewood Lise Dinerset

  Met de Liewood Lise Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De silicone dinerset bestaat uit een kommetje, vork en een lepel en is geschikt voor in de magnetron, oven, vriezer en vaatwasser.
  33,-
 • Quick view

  Liewood Rosie Mr. Bear Kommetje Met Deksel

  Het Liewood Rosie Mr. Bear Kommetje Met Deksel is een praktisch kommetje wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Bij de kom wordt een deksel geleverd waarmee je voedsel luchtdicht kunt afsluiten.
  32,-
6 Resultaten
Trustpilot