11 Resultaten
 • Quick view

  Munchkin Multi Coloured Kommenset 4 Stuks

  Met behulp van de Munchkin Multi Coloured Kommenset 4 Stuks wordt het eten met je kindje een stuk aangenamer. Bij aanschaf van deze kommenset breidt u uw collectie kommetjes in één klap uit met vier stuks.

  11,95

  9,95

 • Quick view

  Munchkin Soft Lepelset 6 Stuks

  Met de Munchkin Soft lepelset haal je zes zachte peuterlepels in huis die het voeden gemakkelijker maakt. De set bestaand uit verschillende kleuren.

  9,95

  7,99

 • Quick view

  Munchkin Bordenset 4 Stuks

  Deze Munchkin Bordenset 4 Stuks bestaat uit 4 handige borden in verschillende kleuren. Ideaal om je collectie uit te breiden! De borden zijn geschikt voor magnetron en vaatwasser.

  11,95

  9,95

 • Quick view

  Munchkin Stay Put Suction Kommenset 3 Stuks

  Met behulp van de Munchkin Stay Put Suction Kommenset 3 Stuks wordt het eten met je kindje een stuk aangenamer. Bij aanschaf van deze kommenset breidt u uw collectie kommetjes in één klap uit met drie stuks.

  16,95

  12,70

 • Quick view

  Munchkin 10-Delige Schaaltjes- en Lepelset

  De Munchkin 10-delige schaaltjes- en lepelset is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. De schaaltjes zijn gemaakt van BPA-vrij materiaal en 100% waterdicht. Geschikt vanaf 6 maanden.
  13,95
 • Quick view

  Munchkin Color Me Hungry Dinerset

  Met de Munchkin Color Me Hungry Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bord, bord met vakjes, schaal, beker, mes, vork en lepel.
 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Kommenset 3 Stuks

  De Munchkin White Hot™ Kommenset bestaat uit 3 kommen met een innovatieve White Hot™ indicatorstrip. Zo heeft u nooit meer te warm eten.

  13,95

  12,95

 • Quick view

  Munchkin Grow Up Dinerset Black

  Met de Munchkin Grow Up Dinerset Black beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set is gemaakt van duurzaam materiaal en bestaat uit een bord, bord met vakjes, schaal, beker, mes, vork en lepel.
  39,95
 • Quick view

  Munchkin Bord 3 Stuks

  Het Munchkin bordje is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het bordje heeft een appelvorm en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 6 maanden en wordt geleverd per 3 stuks.
  11,95
 • Quick view

  Munchkin Polish RVS Bestekset

  De Munchkin Polish RVS Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes die je kindje vanaf 18 maanden kan gebruiken. Het bestek is ontworpen zodat je kindje het makkelijk kan vasthouden en zelfstandig kan eten.

  26,95

  24,95

 • Quick view

  Munchkin White Hot™ Lepelset 4 Stuks

  Dankzij het innovatieve systeem zijn de Munchkin White Hot™ veiligheidslepels ideaal voor het voeden van je kindje. In diverse kleuren verkrijgbaar.

  9,95

  7,99

11 Resultaten
Trustpilot