9 Resultaten
 • Quick view

  OXO Tot Stick & Stay Bordje

  Dit OXO Tot Stick & Stay Bordje is ideaal wanneer je kindje zelfstandig leert eten. Het bordje zuigt zich namelijk vast aan de ondergrond, zo kan je kindje tijdens het eten het bordje niet omgooien!
  16,90
 • Quick view

  OXO Tot Silicone Lepels 2 Stuks

  De handige OXO Tot Silicone Lepels 2 Stuks zijn onmisbaar als je kindje gaat beginnen aan zijn of haar eerste maaltijd. De lepels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor in de vaatwasser.
  15,49
 • Quick view

  OXO Tot Stick & Stay Kom

  Deze OXO Tot Stick & Stay Kom is erg handig wanneer je jouw kindje zelfstandig leert eten. De kom zuigt zich namelijk vast aan de ondergrond, zo kan je kindje tijdens het eten de kom niet omgooien!
  16,90
 • Quick view

  OXO Tot Vork en Lepel

  Leer je kindje vanaf ongeveer 1 jaar netjes eten met de OXO Tot Vork en Lepel. De vork en lepel zijn gemaakt van zeer stevig, duurzaam materiaal en beschikken over gebogen handgrepen met antislip.

  Normale prijs: 9,50

  Special Price 9,49

 • Quick view

  OXO Tot Silicone Kom

  Met deze OXO Tot Silicone Kom leert je kindje zelfstandig eten met zijn of haar eigen kommetje! Dankzij de hoge rand kan je kindje de kom eenvoudig vasthouden en schept het gemakkelijk eten op de lepel.
  17,95
 • Quick view

  OXO Tot Reisset Voedingslepel

  Met deze OXO Tot Reisset Voedingslepel kun je jouw kindje op een makkelijke manier eten geven. De siliconen voedingslepel beschikt over een opstaande rand en wordt geleverd inclusief een handig opbergdoosje.
  7,50
 • Quick view

  OXO Tot Set Voedingslepels

  Met deze OXO Tot Set Voedingslepels kun je jouw kindje op een makkelijke manier eten geven. De siliconen voedingslepels met opstaande rand worden geleverd per 2 stuks en zijn te gebruiken vanaf 6 maanden.
  9,49
 • Quick view

  OXO Tot Silicone Bord

  Met dit OXO Tot Silicone Bord leert je kindje zelfstandig eten met zijn of haar eigen bordje! Dankzij de hoge rand kan je kindje het bordje eenvoudig vasthouden en schept het gemakkelijk eten op de lepel.
  19,95
 • Quick view

  OXO Tot Bord Met 2 Vakjes

  Dit OXO Tot Bord Met 2 Vakjes is erg handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. Het bordje wordt geleverd inclusief deksel, beschikt over een antislip bodem en is gemaakt van duurzaam materiaal.
  8,95
9 Resultaten
Trustpilot