7 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Wildlife Dinerset

  Met de Sebra Wildlife Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een een bordje, een beker, een kom en een vork en lepel.
  31,95
 • Quick view

  Sebra Daydream Dinerset

  Met de Sebra Daydream Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een een bordje, een beker, een kom en een vork en lepel.
  34,-
 • Quick view

  Sebra Roestvrijstaal Bestekset

  De Sebra Roestvrijstaal Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek van Sebra is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Zo kan je kindje zelfstandig eten.
  18,-
 • Quick view

  Sebra Savannah Lepelset Yellow 3 Stuks

  Dit Sebra Savannah Lepelset Yellow 3 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 3 stuks geleverd in vrolijke kleuren en zijn leuk te combineren met andere producten van Sebra.
  16,95
 • Quick view

  Sebra Seven Seas Dinerset

  Met de Sebra Seven Seas Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een een bordje, een beker, een kom en een vork en lepel.
  34,-
 • Quick view

  Sebra Lepelset Moss Green 3 Stuks

  Dit Sebra Lepelset Moss Green 3 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 3 stuks geleverd in vrolijke kleuren en zijn leuk te combineren met andere producten van Sebra.
  16,95
 • Quick view

  Sebra Wildlife Bord

  Het stijlvolle Sebra Wildlife Bord is een praktisch en stevig bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Sebra bordje beschikt over een stijlvol ontwerp met dieren en is vaatwasserbestendig.
  8,95
7 Resultaten
Trustpilot