11 Resultaten
 • Quick view

  Sebra Lepelset 3 Stuks

  Dit Sebra Lepelset 3 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 3 stuks geleverd in stijlvolle kleuren en zijn leuk te combineren met andere producten van Sebra.
  18,-
 • Quick view

  Sebra Roestvrijstaal Bestekset

  De Sebra Roestvrijstaal Bestekset bestaat uit een vork, lepel en mes voor je kindje. Het bestek van Sebra is zo gemaakt dat je kindje het zelf makkelijk kan vasthouden. Zo kan je kindje zelfstandig eten.
  16,95
 • Quick view

  Sebra Fanto Siliconen Bord

  Het Sebra Fanto Siliconen Bord Blossom Pink is een praktisch en flexibel bord waardoor je kindje leert om zelfstandig te eten. Het bordje kan in de vaatwasser, magnetron, koelkast, diepvries en vaatwasser.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Fanto Siliconen Bord Met Deksel

  Het stijlvolle Sebra Fanto Siliconen Bord Met Deksel is een praktisch en flexibel bord waardoor je kindje leert om zelfstandig te eten. Het beschikt over vier vakken en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,-
 • Quick view

  Sebra Vorkenset 3 Stuks

  Dit Sebra Vorkenset 3 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 3 stuks geleverd in stijlvolle kleuren en zijn leuk te combineren met andere producten van Sebra.
  18,-
 • Quick view

  Sebra Siliconen Lepelset 2 Stuks

  Dit stijlvolle Sebra Siliconen Lepelset 2 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig wil leren eten. De lepels worden per 2 stuks geleverd in verschillende vrolijke kleuren en zijn vaatwasser bestendig.
  10,-
 • Quick view

  Sebra Nightfall Lepelset 3 Stuks

  Dit Sebra Nightfall Lepelset 3 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 3 stuks geleverd in stijlvolle kleuren en zijn leuk te combineren met andere producten van Sebra.
  18,-
 • Quick view

  Sebra Nightfall Dinerset Midnight Green

  Met de Sebra Nightfall Dinerset Midnight Green beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een een bordje, beker, kom en een vork en lepel.
  34,-
 • Quick view

  Sebra Nightfall Dinerset Moonlight Gold

  Met de Sebra Nightfall Dinerset Moonlight Gold beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een een bordje, beker, kom en een vork en lepel.
  34,-
 • Quick view

  Sebra Wildlife Dinerset

  Met de Sebra Wildlife Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een een bordje, een beker, een kom en een vork en lepel.
  31,95
 • Quick view

  Sebra Savannah Lepelset Yellow 3 Stuks

  Dit Sebra Savannah Lepelset Yellow 3 Stuks is handig wanneer je kindje zelfstandig leert eten. De lepels worden per 3 stuks geleverd in vrolijke kleuren en zijn leuk te combineren met andere producten van Sebra.
  16,95
11 Resultaten
Trustpilot