Skip Hop bestekjes en bordjes

Skip Hop bestekjes en bordjes zijn speciaal gemaakt voor kleine mondjes en kleine handjes. De meeste Skip Hop bordjes zijn gemaakt van melamine. Dat is ideaal, want hierdoor vallen deze bordjes niet zomaar kapot. Lees meer...

Skip Hop bestekjes en bordjes als kraamcadeautje

Een setje Skip Hop bestekjes en bordjes is ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje. Met zo’n cadeautje maak je elke jonge ouder blij. Je kunt zelf uitkiezen welke Skip Hop bestekjes en bordjes jij het leukst vindt om weg te geven.

Vrolijke Skip Hop bestekjes en bordjes

Kleine kinderen houden van sprekende kleuren. Skip Hop bestekjes en bordjes zijn dan ook gemaakt in allerlei vrolijke kleuren. Bijna alle Skip Hop bestekjes en bordjes zijn bedrukt met leuke afbeeldingen, zoals een dierenkop. Je kindje zal dit heel erg leuk vinden!Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bestekset Lama

  Met het Skip Hop Zoo Bestekset Lama beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set bestaat uit een vork met lepel die je kindje gemakkelijk kan vasthouden. Verder is de set gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,99
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Smart Bord En Kom Dino

  Deze Skip Hop Zoo Smart Bord En Kom Dino is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Daarnaast is het lichtgewicht bordje gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan na gebruik in de vaatwasser.
  12,95
 • Quick view

  Skip Hop Bestekset Zoo Uil

  De Skip Hop bestekset Zoo uil bestaat uit een vork en lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een dierenprint. Het bestek is vaatwasmachinebestendig.
  8,99
 • Quick view

  Skip Hop Bestekset Zoo Lieveheersbeestje

  De Skip Hop bestekset Zoo lieveheersbeestje bestaat uit een vork en lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een dierenprint. Het bestek is vaatwasmachinebestendig.
  8,99
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bestekset Fox

  Met het Skip Hop Zoo Bestekset Fox beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set bestaat uit een vork met lepel die je kindje gemakkelijk kan vasthouden. Verder is de set gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,99
 • Quick view

  Skip Hop Bestekset Zoo Aap

  De Skip Hop bestekset Zoo aap bestaat uit een vork en lepel. Het bestek is gemaakt van roestvrij staal en beschikt over een dierenprint. Het bestek is vaatwasmachinebestendig.
  8,99
 • Quick view

  Skip Hop Zoo Bestekset Narwhal

  Met het schattige Skip Hop Zoo Bestekset Narwhal beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. De set bestaat uit een vork en een lepel. Verder is de set gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal.
  8,99
 • Quick view

  Skip Hop Easy-Fold Travel Lepels Grey / Soft Coral

  Met de Skip Hop Easy-Fold Travel Lepels Grey / Soft Coral kan je overal je kindje gemakkelijk eten geven. De lepeltjes van Skip Hop zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal een eenvoudig op te vouwen na gebruik.
  10,99
8 Resultaten
Trustpilot