Smallstuff bestekjes en bordjes

Leer je kindje eten met Smallstuff bestekjes en bordjes! Smallstuff bordjes voor een baby zijn gemaakt van stevig materiaal en zien er ook heel leuk uit. De ontwerpers hebben een liefde voor bloemen en retro prints. Deze komen dan ook steeds naar voren bij de Smallstuff bordjes en bestekjes. Wij verkopen onder meer Smallstuff bordjes voor een baby met meerdere vakjes, zodat je kindje zijn eten gescheiden kan opeten. Een Smallstuff kom is handig voor het avondeten, maar ook voor bijvoorbeeld het toetje. Smallstuff bestekjes, bordjes en kommetjes zijn bestand tegen de vaatwasser.

Lees meer...

Smallstuff baby bestekjes

De bestekjes van Smallstuff zijn gemaakt voor kleine handjes en mondjes. De bestekjes van Smallstuff hebben geen scherpe randjes. Het materiaal voelt ook zacht aan. Hierdoor zijn Smallstuff baby bestekjes veilig voor je kindje om te gebruiken. Smallstuff bestekjes worden meestal geleverd in een mooie geschenkdoos. Hierdoor zijn deze lepeltjes en vorkjes ook heel leuk om weg te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeautje.

Over Smallstuff

Smallstuff is een merk van speelgoed, kinderkameraccessoires, beddengoed en eetgerei voor kinderen. Ons assortiment van Smallstuff is heel uitgebreid. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete Smallstuff assortiment te bekijken! Smallstuff bestekjes en bordjes zijn vaak in dezelfde kleuren gemaakt als speelgoed, kinderkameraccessoires en beddengoed van ditzelfde merk. De ontwerpers laten zich door kinderen en hun creativiteit inspireren door hun wereld op een kinderlijke manier binnen te gaan. Ook Scandinavische moeders met hun liefde voor zachte kleuren en klassieke looks, is een grote inspiratiebron voor de ontwerpers van Smallstuff. Smallstuff maakt veel gebruik van natuurlijke materialen en klassieke handwerktechnieken. Alle items van Smallstuff zijn gemaakt volgens de Europese veiligheidsnormen. Onze Smallstuff bordjes voor een baby en onze baby bestekjes van Smallstuff zijn online te bestellen via Babypark.nl. Wij bezorgen jouw bestelde Smallstuff bordjes en bestekjes zo snel mogelijk bij je thuis, in veel gevallen al de volgende dag.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Dinerset

  Met de Smallstuff Butterfly & Co. Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, tuitbeker, vork en lepeltje.
  17,95
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Bord Met Vakjes

  Het Smallstuff Butterfly & Co. Bord Met Vakjes is een handig bord om je kindje zelfstandig te leren eten. Het bordje met print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.
  9,95
 • Quick view

  Smallstuff Auto Bestekset

  Dit stijlvolle Smallstuff Auto Bestekset is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,50
 • Quick view

  Smallstuff Auto Kom

  Deze stijlvolle Smallstuff Auto Kom is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het kommetje met de vrolijke print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Smallstuff Auto Bord Met Vakjes

  Het stijlvolle Smallstuff Auto Bord Met Vakjes is een handig bord om je kindje zelfstandig te leren eten. Het bordje met print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de vaatwasmachine.
  9,95
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Bestekset

  Dit stijlvolle Smallstuff Butterfly & Co. Bestekset is bedoeld voor kinderen die zelfstandig willen leren eten. Het voordeel van dit bestek is dat het niet scherp is. De voorzijde is voorzien van een leuke print.
  7,50
 • Quick view

  Smallstuff Auto Dinerset

  Met deze Smallstuff Auto Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, tuitbeker, vork en lepeltje.
  17,95
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Kom

  De stijlvolle Smallstuff Butterfly & Co. Kom is erg handig om je kindje zelfstandig te laten eten. Het kommetje met vrolijke print is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan gewassen worden in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Smallstuff Auto Bord

  Het stijlvolle Smallstuff Auto Bord is een praktisch en stevig bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het mooie Smallstuff bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.
  8,95
 • Quick view

  Smallstuff Butterfly & Co. Bord

  Het stijlvolle Smallstuff Butterfly & Co. Bord is een praktisch en stevig bord wat je kindje leert om zelfstandig te eten. Het Smallstuff bordje beschikt over een stijlvol ontwerp en is vaatwasserbestendig.
  8,95
10 Resultaten
Trustpilot