Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

HappyBear borstvoeding accessoires

Bamboe zoogcompressen van HappyBear voelen superzacht aan voor de gevoelige tepels. De wasbare zoogcompressen van HappyBear nemen goed vocht op en zijn tegelijkertijd heel compact, wat natuurlijk ideaal is. Aangezien de zoogcompressen wasbaar zijn, kun je deze meerdere keren gebruiken. Deze en eventuele andere HappyBear borstvoeding accessoires vind je op deze pagina.

Lees meer...

HappyBear zoogcompressen gebruiken

Lekkende borsten zijn een minder fijne bijkomstigheid van het geven van borstvoeding. Maar met HappyBear zoogcompressen heb je hier tóch niet veel last van. De zoogcompressen, die je achter bh steekt, absorberen de gelekte moedermelk. De zachte HappyBear zoogcompressen van bamboe worden meestal geleverd per tien stuks, vaak met een handig afsluitbaar wasnetje en een tasje. Als de zoogcompressen nat zijn geworden, kun je deze in het bijgeleverde wasnetje stoppen.

Over HappyBear

HappyBear is een merk van artikelen voor jou en je baby of peuter. Wij verkopen niet alleen zachte HappyBear zoogcompressen van bamboe, maar ook andere duurzame en gebruiksvriendelijke artikelen van HappyBear. Het merk is vooral bekend vanwege de wasbare luiers en oefenbroekjes. Door wasbare luiers te gebruiken, werk je mee aan duurzaamheid en daarmee aan een betere toekomst voor je kindje. Het is zeker de moeite waard om ook eens ons complete assortiment van HappyBear te bekijken! Onze HappyBear borstvoeding accessoires en andere artikelen van HappyBear bestel je eenvoudig online via Babypark.nl. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde artikelen zo snel mogelijk in huis hebt. Ontvangen wij jouw online order en betaling nog vóór 20.00 uur, dan kunnen wij de artikelen meestal diezelfde avond nog op de post doen. Jij krijgt je bestelling dan de volgende dag thuisgestuurd. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering, maar ook van de Laagste Prijsgarantie. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor de wasbare zoogcompressen van Happy Bear.

Lees minder...
Geen producten gevonden voor deze selectie.
Spring Deals

Oval loader