Box grijs

Een box is praktische manier om jouw kindje veilig te laten rondkruipen thuis of bij de oppas. Zo kunnen ze niet aan dingen zitten waar ze niet aan zouden moeten zitten. De spijlen van de box zorgen er tevens voor dat jouw baby zich daaraan kan optrekken om zo de eerste stapjes te proberen. En door het gebruik van een zacht boxmatras en boxkleed komt jouw kindje altijd zacht terecht wanneer er een misstap wordt gezet. Bij Babypark vind je alles op het gebied van boxen. Naast de praktische functies van een box, wil je natuurlijk ook een box dat in jouw interieur past. Dat kan door vorm en materiaal maar natuurlijk ook door kleur. Zoek je bijvoorbeeld een grijze baby box dan vind je daar ook genoeg keuze in bij Babypark.

Lees meer...

Assortiment grijze boxen

Een baby box in grijs is een populaire optie. Net als wit is grijs vaak eenvoudig te combineren met andere kleuren in het interieur. Niet zo vreemd dus dat veel merken deze kleur in hun lijn van boxen aanbieden. Door de zoekfilters in onze webshop, kun je ook eenvoudig op een grijze box zoeken. Zo hebben we bijvoorbeeld de Europe Baby Robin Box in antraciet of ga voor de Casper Box van hetzelfde merk in een grey wash stijl. Ga je voor een box met rechte hoeken (eenvoudiger tegen een muur te zetten) dan hebben we ook grijze vierkante boxen beschikbaar. Voor welke baby box in grijs je ook gaat, het is altijd van een A-merk zodat het met de kwaliteit sowieso goed zit. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je ook niet teveel voor jouw grijze box.

Grijze baby box bestellen

Bestel jouw box in het grijs via de webshop van Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan versturen we het ook nog eens gratis. Je vindt onze grijze boxen ook in onze 10 megastores die je verspreid door Nederland kunt vinden.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Brent Box Met Lade Oldwood

  De Kidsmill Brent Box Met Lade Oldwood is een robuuste kinderbox die gemaakt is van hoogwaardig materiaal. De box voldoet aan de Europese veiligheidseisen en de bodem is eenvoudig in 3 standen te verstellen.

  549,99

  499,99

 • Quick view

  Happy Baby Schatkamer Box

  De Happy Baby Schatkamer Box heeft een strak design en is gemaakt van hoogwaardig MDF. De box voldoet aan de strenge Europese veiligheidseisen en de bodem is eenvoudig in 3 standen te verstellen.

  264,95

  238,50

 • Quick view

  Europe Baby Robin II Box Met Lade

  De Europe Baby Robin II Box Met Lade is een echte aanvulling op je interieur. De Robin II box heeft een strak design en is voorzien van een handige (opberg)lade voor al het speelgoed van je kindje.
  199,-
 • Quick view

  Europe Baby Robin II Box

  De Europe Baby Robin II Box heeft een verstelbare bodem en is gemaakt van massief beukenhout. Dat betekent dat de box van degelijke kwaliteit is. De Robin II box heeft ronde spijlen en een strak design.

  131,-

  119,-

 • Quick view

  Europe Baby Casper Box

  De Europe Baby Casper Box is een degelijke box van hoogwaardig materiaal. De strakke lijnen en mooie afwerking zorgen ervoor dat de box perfect is te combineren bij vrijwel ieder interieur.
  149,99
 • Quick view

  Europe Baby Casper Box Met Lade

  De Casper Box Met Lade is een degelijke en hoogwaardige box met een ruime opberglade. De strakke lijnen en mooie afwerking zorgen ervoor dat de box perfect is te combineren met vrijwel ieder interieur.
  249,-
6 Resultaten
Trustpilot