Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Box grijs

Een box is praktische manier om jouw kindje veilig te laten rondkruipen thuis of bij de oppas. Zo kunnen ze niet aan dingen zitten waar ze niet aan zouden moeten zitten. De spijlen van de box zorgen er tevens voor dat jouw baby zich daaraan kan optrekken om zo de eerste stapjes te proberen. En door het gebruik van een zacht boxmatras en boxkleed komt jouw kindje altijd zacht terecht wanneer er een misstap wordt gezet. Bij Babypark vind je alles op het gebied van boxen. Naast de praktische functies van een box, wil je natuurlijk ook een box dat in jouw interieur past. Dat kan door vorm en materiaal maar natuurlijk ook door kleur. Zoek je bijvoorbeeld een grijze baby box dan vind je daar ook genoeg keuze in bij Babypark.

Lees meer...

Assortiment grijze boxen

Een baby box in grijs is een populaire optie. Net als wit is grijs vaak eenvoudig te combineren met andere kleuren in het interieur. Niet zo vreemd dus dat veel merken deze kleur in hun lijn van boxen aanbieden. Door de zoekfilters in onze webshop, kun je ook eenvoudig op een grijze box zoeken. Zo hebben we bijvoorbeeld de Europe Baby Robin Box in antraciet of ga voor de Casper Box van hetzelfde merk in een grey wash stijl. Ga je voor een box met rechte hoeken (eenvoudiger tegen een muur te zetten) dan hebben we ook grijze vierkante boxen beschikbaar. Voor welke baby box in grijs je ook gaat, het is altijd van een A-merk zodat het met de kwaliteit sowieso goed zit. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je ook niet teveel voor jouw grijze box.

Grijze baby box bestellen

Bestel jouw box in het grijs via de webshop van Babypark. Doe je dat voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag. Is de bestelwaarde 20 euro of meer dan versturen we het ook nog eens gratis. Je vindt onze grijze boxen ook in onze 10 megastores die je verspreid door Nederland kunt vinden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Bodem verstelbaar
Filteren

5 producten

Populariteit
 • Europe Baby Casper Box Met Lade
  279,99 Adviesprijs 0,-
 • Europe Baby Robin II Box
  139,99 Adviesprijs 0,-
 • Europe Baby Robin II Box Met Lade
  214,99 Adviesprijs 0,-
 • Europe Baby Casper Box
  174,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

5 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader