Coming Kids kinderbox

Elke Coming Kids kinderbox is mooi, comfortabel en gebruiksvriendelijk. Veel boxen van Coming Kids zijn witgelakt en qua design ook met vrijwel elk interieur te combineren. Meestal is de boxbodem te verstellen in twee posities. In de eerste periode na de geboorte is het aan te raden om de boxbodem in de hoogste positie te plaatsen zodat je niet te diep hoeft te bukken om je kindje in de box te leggen of eruit te halen. Als je kindje wat ouder is, zet je de boxbodem in de laagste positie. Je voorkomt dan dat je kindje uit de box valt of eruit klautert.

Lees meer...

Een Coming Kids box met lade

Veel Coming Kids kinderboxen zijn voorzien van een lade. Deze boxen zijn zeker aan te bevelen. Extra opbergruimte is nooit weg. In de lade leg je bijvoorbeeld speelgoed waar je kindje in de box mee speelt. Het is ook een pluspunt dat je bij een Coming Kids box met lade de beschikbare ruimte optimaal benut.

Over Coming Kids

Naast kinderboxen van Coming Kids verkopen wij ook andere Coming Kids meubels voor jonge kinderen. Ons assortiment van Coming Kids is heel gevarieerd. Houd je van een afwerking met een volledig dekkende zijdeglans verf of kies je liever voor een afwerking waarbij de kleur en de structuur van het hout nog goed te zien is? Soms kun je uit meerdere opties kiezen. Bij de meubels kun je in veel gevallen ook accessoires van Coming Kids bestellen. Jouw gewenste Coming Kids kinderbox en eventuele andere artikelen bestel je eenvoudig online via onze webshop. In veel gevallen is het mogelijk om de Coming Kids kinderbox niet alleen te laten bezorgen, maar ook door onze vakbekwame monteurs bij je thuis te laten monteren. Hiervoor vragen wij een geringe vergoeding.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Europe Baby Mees Box Met Lade Mat

  De Europe Baby Mees Box Met Lade Mat is een echte aanvulling op je interieur. De Mees box heeft een strak design en is voorzien van een handige (opberg)lade voor al het speelgoed van je kindje.

  296,-

  278,-

 • Quick view

  Europe Baby Mees Box Met Rieten Lade Mat

  De Europe Baby Mees Box Met Rieten Lade Mat is een echte aanvulling op je interieur. De Mees box heeft een strak design en is voorzien van een handige rieten (opberg)lade voor al het speelgoed van je kindje.

  318,-

  308,99

 • Quick view

  Kidsmill Alaska Box Met Lade

  De Kidsmill Alaska Box Met Lade is een echte blikvanger. De box is uitgevoerd in een modern en strak design en is daardoor te combineren met diverse interieurstijlen. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  419,99
 • Quick view

  Kidsmill Brent Box Met Lade Oldwood

  De Kidsmill Brent Box Met Lade Oldwood is een robuuste kinderbox die gemaakt is van hoogwaardig materiaal. De box voldoet aan de Europese veiligheidseisen en de bodem is eenvoudig in 3 standen te verstellen.

  549,99

  499,99

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Box Met Lade Wit

  De Kidsmill Long Island Box Met Lade Wit is een unieke kinderbox, gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De lade is uitgevoerd in een oldwood look en de bodem is eenvoudig in drie standen te verstellen.

  483,99

  439,99

 • Quick view

  Europe Baby Robin II Box Met Lade

  De Europe Baby Robin II Box Met Lade is een echte aanvulling op je interieur. De Robin II box heeft een strak design en is voorzien van een handige (opberg)lade voor al het speelgoed van je kindje.
  199,-
 • Quick view

  Europe Baby Casper Box Met Lade

  De Casper Box Met Lade is een degelijke en hoogwaardige box met een ruime opberglade. De strakke lijnen en mooie afwerking zorgen ervoor dat de box perfect is te combineren met vrijwel ieder interieur.
  249,-
 • Quick view

  Happy Baby Zonder Bijtelling Box Met Lade

  De Happy Baby Zonder Bijtelling Box Met Lade is voorzien van een handige en ruime opberglade met opvallende, strakke handgrepen. De box heeft een verstelbare bodem en staat op wieltjes zodat verplaatsen geen moeite kost.
  394,-
 • Quick view

  Happy Baby 2e Kamer Box Met Lade Wit

  De Happy Baby 2e Kamer Box Met Lade heeft een verstelbare bodem (2 standen) en is voorzien van een ruime (opberg)lade. Zo’n lade is erg praktisch want hier kun je veel speelgoed van je kindje in kwijt.

  359,-

  349,-

9 Resultaten
Trustpilot