Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boxen

Groene box

Bij Babypark hebben we op het gebied van boxen natuurlijk ook vele keuzes beschikbaar. Niet alleen wat betreft de verschillende A-merken maar ook wat kleur betreft. Wil je een kleurrijke box dan hebben we bijvoorbeeld schitterende groene boxen beschikbaar. Bij Babypark hanteren we op alle artikelen een laagsteprijsgarantie. Zo betaal je altijd de scherpste prijzen voor de beste kwaliteit. Bekijk ons assortiment voor de groene box die het beste binnen jouw interieur past.

Lees meer...

Assortiment groene boxen

In ons assortiment vind je verschillende uitvoeringen van een box in groen. Zo hebben we een model van Europe Baby met rieten lade. Dit versterkt de natuurlijke uitstraling die de box krijgt door de groene kleur. Toch liever een lade in dezelfde kleur? In dat geval kun je die later altijd nog apart aanschaffen wanneer dat toch beter in een nieuw interieur past. Alle boxen zijn natuurlijk van goede kwaliteit en zijn uitgevoerd met een verstelbare bodem. Jouw kindje zal in het begin de box vooral gebruiken als slaapplek. Dan is het prettig om de bodem hoog te zetten zodat je niet diep hoeft te bukken wanneer je je zoon of dochter in of uit de box zet. Wanneer de box gebruikt wordt om in te spelen dan kan de bodem op de laagste stand zodat je zeker weet dat je kindje er niet eenvoudig uit kan klimmen maar veilig blijft waar het zit.

Groene box bestellen

Bij Babypark hebben we verschillende megastores waar je ons assortiment rustig met eigen ogen kunt bekijken. We hebben vestigingen door heel Nederland. De adresgegevens vind je op onze website. Onze verkoopspecialisten kunnen je daar ook van het nodige advies voorzien. Bestel je jouw box in groen voor 23:59 uur vanuit onze webshop dan verzenden we het nog dezelfde werkdag.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

3 producten

Populariteit
  • Europe Baby Circa Ronde Box
    Adviesprijs 0,-
  • Maxi-Cosi Swift Campingbedje 3-in-1
    Adviesprijs 0,-
  • Europe Baby - Liam II - 80x100
    Adviesprijs 0,-
Filteren

3 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader