box, baby box, box baby

Kidsmill box

De boxen van Kidsmill zien er heel stijlvol uit. Rieten manden geven de boxen nog wat extra sfeer. Kies voor de box die jij het handigst vindt en die perfect past in jouw interieur.

Lees meer...

Veilige Kidsmill box

Je schaft allereerst een box aan omdat je een afgesloten plekje zoekt waar je kindje op een veilige manier kan slapen en spelen. En dat kan in een box van Kidsmill. Elke box is met de grootste zorg ontworpen en voldoet volledig aan de veiligheidseisen. En een Kidsmill box biedt meer dan dat!

Sfeervol design

Een box van Kidsmill brengt namelijk ook sfeer in je kamer. Elke box valt op door het bijzondere design. Daarnaast bieden sommige boxen van Kidsmill ook nog wat extra opbergruimte in de vorm van ruime laden. Leg hierin het speelgoed van je kindje of andere spulletjes die je graag uit het zicht wilt hebben.

Naast de boxen van Kidsmill vindt je op babypark.nl nog veel meer boxen van diverse merken. Bekijk ons uitgebreide aanbod online en profiteer van de aanbiedingen!

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Sixties Box Wit Mat

  Op zoek naar een stijlvolle box van degelijke kwaliteit? Dan is de Kidsmill Sixties Box Wit Mat met een verstelbare bodem wellicht iets voor jou. De box heeft looks uit jaren ‘60 dankzij de uitstaande pootjes.
  459,99
 • Quick view

  Kidsmill Modular Box Mat

  Op zoek naar een stijlvolle box van degelijke kwaliteit? Dan is de Kidsmill Modular Box Mat met een verstelbare bodem wellicht iets voor jou. De box heeft een modern design dankzij het metalen frame.
  429,98
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Box

  De Kidsmill Alaska Box is een echte blikvanger in je woonkamer. De box is uitgevoerd in een modern design en biedt je kindje een fijne plaats om te slapen en te spelen. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  349,99
 • Quick view

  Kidsmill Alaska Box Met Lade

  De Kidsmill Alaska Box Met Lade is een echte blikvanger. De box is uitgevoerd in een modern en strak design en is daardoor te combineren met diverse interieurstijlen. Gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.
  419,99
 • Quick view

  Kidsmill Brent Box Met Lade Oldwood

  De Kidsmill Brent Box Met Lade Oldwood is een robuuste kinderbox die gemaakt is van hoogwaardig materiaal. De box voldoet aan de Europese veiligheidseisen en de bodem is eenvoudig in 3 standen te verstellen.

  549,99

  499,99

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Box Met Lade Wit

  De Kidsmill Long Island Box Met Lade Wit is een unieke kinderbox, gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. De lade is uitgevoerd in een oldwood look en de bodem is eenvoudig in drie standen te verstellen.

  483,99

  439,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Box Zwart Mat

  Op zoek naar een stijlvolle box van degelijke kwaliteit? Dan is de Kidsmill Sixties Box Zwart Mat met een verstelbare bodem wellicht iets voor jou. De box heeft looks uit jaren ‘60 dankzij de uitstaande pootjes.

  548,-

  499,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Box Zwart Mat / Naturel

  Op zoek naar een box van degelijke kwaliteit? Dan is de Kidsmill Sixties Box Zwart Mat / Naturel met een verstelbare bodem wellicht iets voor jou. De box heeft looks uit jaren ‘60 dankzij de uitstaande pootjes.

  592,-

  539,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Box Zwart Mat / Walnoot

  Op zoek naar een box van degelijke kwaliteit? Dan is de Kidsmill Sixties Box Zwart Mat / Walnoot met een verstelbare bodem wellicht iets voor jou. De box heeft looks uit jaren ‘60 dankzij de uitstaande pootjes.

  578,-

  529,99

9 Resultaten
Trustpilot