Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boxen

Qute boxen

Qute boxen zijn heel innovatief. Ze zijn gemaakt om het jou als ouder zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een voorbeeld hiervan is de opvouwbare box van Qute die je gemakkelijk meeneemt naar je vakantieadres of bijvoorbeeld naar opa en oma. Kijk snel verder voor ons complete aanbod Qute boxen!

Lees meer...

Qute reisbox

Ben je op zoek naar een opvouwbare box die je overal mee naartoe kunt nemen? Dan is de Qute box een aanrader. De Qute reisbox is eenvoudig compact op te vouwen. Deze box is een veilig plekje waarin je kindje heerlijk kan spelen of slapen. Je kunt deze zowel binnen als buiten gebruiken. De box heeft zes hoeken. Dankzij de anti-slip elementen onder de poten, zal de box niet snel per ongeluk verschuiven. De buitenkanten van de Qute reisbox zijn van gaas, zodat je kindje jou steeds kan zien en jij je kindje in de gaten kunt houden. Al met al is de opvouwbare box van Qute een product waar zowel jij als je kindje veel plezier van zullen hebben. Als je deze box eenmaal hebt, wil je niet meer zonder.

Betaalbaar design van Qute

De Qute reisbox past helemaal bij de doelstellingen van Qute. Alle producten van Qute hebben een modern design. Ze zijn gemaakt van uitstekende materialen. De ontwerpers besteden veel aandacht aan het materiaal. Verder zijn Qute producten altijd heel betaalbaar. De ontwerpers houden altijd voor ogen dat de prijs-kwaliteitverhouding goed moet zijn. Qute boxen zijn online te bestellen via onze webshop. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de bestelde Qute box zo snel mogelijk in huis hebt! Je profiteert ook altijd van onze Laagste Prijsgarantie. Dit betekent altijd dat je nooit teveel betaalt voor een Qute box.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader