box, baby box, box baby

Stapelgoed box

 

Een box van Stapelgoed is niet alleen van goede kwaliteit, maar ziet er ook nog eens heel mooi uit. Je ziet meteen dat de ontwerpers de box met het allergrootste plezier hebben ontworpen. Dat straalt er gewoon vanaf. Een box van Stapelgoed heeft een verrassend, uniek design.

Lees meer...

 

Hoogwaardige kwaliteit

Een box van Stapelgoed is gemaakt van de beste materialen. Daarnaast staat de box ook heel stevig op z’n poten. Hierdoor kan deze wel tegen een stootje. In sommige boxen van Stapelgoed zit onderaan een lade. Hierin berg je bijvoorbeeld het speelgoed van je kindje op.

 

Gebruiksvriendelijk

Meestal kun je de bodem van een box van Stapelgoed in meerdere hoogteposities plaatsen. Voor een peuter is een lage positie het veiligst. Je voorkomt zo dat je kindje uit de box klimt. Voor een pasgeboren baby is een hoge positie het meest praktisch. Je bespaart dan tenminste je rug bij het in en uit de box tillen van je kindje.

 

Op babypark.nl vindt je een uitgebreid aanbod aan boxen van diverse merken. Shop eenvoudig online en profiteer van de aanbiedingen!

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Stapelgoed Loft Boxhuisje

    De Stapelgoed Loft Boxhuisje is een mooie box wat volledig mee groeit met je kindje. Het kindje kan erin liggen en wanneer het groot is kan je de box opbouwen naar een huisje. Erg handig en praktisch en gaat lang mee!
    349,-
1 Resultaten