boxkleed, boxkleed baby

Bruin boxkleed

Boxkleden zorgen ervoor dat je kindje aangenaam in de box kan vertoeven. Of het nu de warmte nodig heeft of het ademend vermogen om vocht af te voeren op warme dagen, een boxkleed kan daar een belangrijke rol in spelen. Daarnaast voelt een zacht kleed natuurlijk ook aangenaam bij het spelen of slapen. Wanneer je graag voor aardse tinten gaat in je interieur dan is een boxkleed in het bruin wellicht wat je zoekt. Bij Babypark hebben we verschillende kleuren waaronder een uitgebreide keuze aan bruintinten. Bekijk alle boxkleden en maak je keuze. Alle boxkleden zijn van hoge kwaliteit en schaf je bij Babypark aan tegen de laagste prijzen van Nederland dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment boxkleed in bruin

Wanneer je voor een natuurlijke uitstraling wilt gaan, kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bruin boxkleed met dierenprint zoals die van een luipaard of zebra. Sommige kleden zijn aan beide zijden te gebruiken wat erg praktisch is. Dat geldt ook voor de kleden die dienst kunnen doen als vloerkleed. Op die manier kan jouw kindje veilig wat meer van de omgeving ontdekken en kun je ook altijd een schone en comfortabele speelplek creëren voor je kindje wanneer je bijvoorbeeld ergens op visite gaat. Kom de zachtheid en structuren van de bruine boxkleden zelf voelen in een van onze megastores. Een overzicht met adresgegevens vind je op onze website.

Bruin boxkleed kopen

Weet je al precies welk kleedje je in de box van jouw kindje wilt plaatsen? Bestel dan direct online via onze webshop zodat je het snel in huis hebt. We versturen de bruine boxkleden kosteloos wanneer de totale waarde van de bestelling 20 euro of meer is. Bestel je voor 23:59 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag.

Lees minder...
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Hangloose Baby Hangmat Box

  De Hangloose Baby Hangmat maakt de box tot het meest comfortabele plekje voor je kindje. De Hangloose is te gebruiken als hangmat en als boxkleed en is gemaakt van super zachte materialen.
  95,-
 • Quick view

  Baby's Only Classic Boxkleed

  Dit Baby's Only Classic Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  77,95
 • Quick view

  Meyco Knots Boxkleed 77 x 97 cm

  Het Meyco Knots Boxkleed 77 x 97 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het heerlijk zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.
  52,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Boxkleed

  Dit Baby's Only Kabel Uni Boxkleed past in elke box met een standaard afmeting. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan gebruikt worden als vloerkleed, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  82,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Boxkleed 80 x 100 cm

  Met dit Bink Bedding Pique Boxkleed 80 x 100 cm lig je kindje comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal, past in vrijwel elke box met standaard afmetingen en kan ook als vloerkleed gebruikt worden.
  39,95
 • Quick view

  Little Indians Boxkleed Rond 90 cm

  Dit stijlvolle Little Indians Boxkleed Rond 90 cm is geschikt voor in een ronde box. Het boxkleed kan ook perfect worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er heerlijk op kan liggen, kruipen en spelen.

  89,95

  69,95

 • Quick view

  Koeka Oddi Boxkleed Rond

  Dit stijlvolle en zachte Koeka Oddi Boxkleed Rond is geschikt voor in een ronde box. Het boxkleed van Koeka kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.
  89,95
 • Quick view

  Koeka Oddi Boxkleed

  Dit stijlvolle Koeka Oddi Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.
  89,95
 • Quick view

  Meyco Uni Boucle Boxkleed Rond

  Het Meyco Uni Boucle Boxkleed Rond zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het heerlijk zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere ronde box.
  44,95
 • Quick view

  Meyco Uni Boucle Boxkleed Toffee

  Het Meyco Uni Boucle Boxkleed Toffee zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het heerlijk zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Sense Boxkleed

  Dit Baby's Only Sense Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen en zorgt er voor dat je kindje heerlijk kan liggen. Verder is het kleed gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan.
  62,95
 • Quick view

  Koeka Vik Boxkleed

  Dit Koeka Vik Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.
  89,95
 • Quick view

  Jollein Basic Knit Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Jollein Basic Knit Boxkleed 80 x 100 cm is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is het boxkleed lekker zacht en kan het ook gebruikt worden als vloerkleed waarop je kindje heerlijk kan spelen.
  47,99
 • Quick view

  Baby's Only Sense Boxkleed Rond

  De Baby's Only Sense Boxkleed Rond is te gebruiken in een ronde box. Het boxkleed van Baby's Only is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan ook gebruikt worden op de vloer als speelkleed.
  84,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Boxkleed

  Dit Baby's Only Sparkle Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan gebruikt worden op de vloer als speelkleed.
  76,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Boxkleed Rond

  De Baby's Only Classic Boxkleed Rond is te gebruiken in een ronde box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan gebruikt worden op de vloer als speelkleed.
  89,95
 • Quick view

  Koeka Vik Boxkleed Rond

  Dit stijlvolle en comfortabele Koeka Vik Boxkleed Rond is geschikt voor in een ronde box. Het boxkleed kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Boxkleed

  Dit stijlvolle Baby's Only Reef Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen en zorgt er voor dat je kindje heerlijk kan liggen in de box. Verder is het kleed gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  89,95

  74,95

 • Quick view

  Bemini Wafel Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Bemini Wafel Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  75,90
 • Quick view

  Jollein Embroidery Boxkleed

  Dit stijlvolle Jollein Embroidery Boxkleed past in vrijwel elke standaard box. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en waarop je kindje heerlijk kan liggen en spelen. Verkrijgbaar in meerdere kleuren.
  64,99
 • Quick view

  Bemini Streep Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Bemini Streep Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  74,90
 • Quick view

  Jollein Boucle Boxkleed

  Dit Jollein Boucle Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen, waarop je kindje heerlijk kan liggen, kruipen en spelen. Voorzien van neutrale kleuren.
  44,99
 • Quick view

  Jollein Bloom Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Jollein Bloom Boxkleed 80 x 100 cm past in vrijwel elke standaard box. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  39,99
 • Quick view

  Jollein Spring Knit Boxkleed

  Dit Jollein Spring Knit Boxkleed is voorzien van een stijlvol design. Verder is het boxkleed gemaakt van zachte materialen en kan ook gebruikt worden als vloerkleed. Het boxkleed is wasbaar op 30 graden.
  49,99
38 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot