boxkleed, boxkleed baby

Ecru boxkleed

Voor een ruime keuze aan boxkleden kun je bij Babypark terecht. Niet alleen hebben we boxkleden in verschillende afmetingen en met verschillende structuren, je hebt ook wat te kiezen wanneer het op kleur aankomt. Zoek je een wat neutrale en natuurlijke kleur dan is een boxkleed in ecru wellicht wat voor jou. Ecru komt van het Frans en betekent puur/ongebleekt. Het is niet zo spierwit als wit maar heeft een wat zachtere uitstraling zoals beige en past goed bij een boxkleed. Bekijk het assortiment om na te gaan welke ecru boxkleden het beste aan je wensen voldoen.

Lees meer...

Assortiment boxkleed in ecru

Boxkleden zorgen ervoor dat je kindje lekker comfortabel kan liggen en spelen. De boxkleden zijn daarom altijd van lekker zacht materiaal gemaakt. Sommige kleden zijn ook extra ademend zodat ze op warme dagen effectief vocht af kunnen voeren. Ook kunnen sommige kleden aan beide zijden worden gebruikt en hebben we boxkleden die dienst kunnen doen als vloerkleed. Als vloerkleed zorgt het boxkleed ervoor dat je kindje op een veilige wijze meer van de omgeving kan verkennen. Ook is het prettig om mee te nemen op bijvoorbeeld visite zodat je altijd een schone, veilige en aangename speelplek kan creëren. Je kunt altijd een bezoekje brengen aan een van onze megastores om de kleden zelf te komen bekijken en de stoffen te voelen. We hebben boxkleden in egaal ecru of met een leuke print.

Online bestellen ecru boxkleed

Uiteraard kun je een boxkleed in ecru ook via onze webshop bestellen. Plaats je de bestelling voor 23:59 uur dan verzenden we nog dezelfde werkdag. Alle boxkleden vallen onder onze laagsteprijsgarantie waardoor je er nooit teveel voor betaalt. Bestellingen vanaf 20 euro leveren we ook zonder daarvoor verzendkosten in rekening te brengen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Classic Boxkleed

  Dit Baby's Only Classic Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  77,95
 • Quick view

  Meyco Knit Basic Boxkleed 77 x 97 cm

  Het Meyco Knit Basic Boxkleed 77 x 97 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het heerlijk zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.
  38,09
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit stijlvolle Bamboom Soft Stone Boxkleed 80 x 100 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt als speelkleed.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 59,95

 • Quick view

  Trixie Pure Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit stijlvolle Trixie Pure Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en is geschikt voor in de wasmachine.

  65,95

  64,95

 • Quick view

  Meyco Mini Knots Boxkleed 77 x 97 cm

  Het stijlvolle Meyco Mini Knots Boxkleed 77 x 97 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.

  Normale prijs: 49,95

  Special Price 42,46

 • Quick view

  Meyco Panter Boxkleed Neutral 77 x 97 cm

  Het Meyco Panter Boxkleed Neutral 77 x 97 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het heerlijk zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.

  47,95

  35,54

6 Resultaten
Trustpilot