Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boxkleden

Wit boxkleed

Naast de vele kleuren waaruit je kunt kiezen bij Babypark, hebben we ook een ruime keuze in zwarte, grijze en witte boxkleden. Een boxkleed in wit straalt puurheid, kalmte en zuiverheid uit. Wit laat zich daarnaast eenvoudig combineren en voelt zich daardoor thuis in elk type interieur. Bij Babypark heb je veel keuze in uitvoeringen waarbij je verzekerd bent van een hoge kwaliteit omdat we enkel met A-merken werken. Gecombineerd met de laagsteprijsgarantie van Babypark heb je daardoor altijd de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog.

Lees meer...

Assortiment boxkleed wit

Bij Babypark hebben we vele boxkleden in egaal wit maar ook met verschillende prints en versiersels. Zo vind je er ook een kleed van House of Jamie met een zwart streepjespatroon, geplooide band en strikje. Een bijzonder stijlvol kleed gemaakt van organisch katoen dat ook als vloerkleed dienst kan doen. Naast dit model hebben we nog vele andere uitvoeringen, bijvoorbeeld een wit boxkleed dat ook als hangmat is te gebruiken of een rond boxkleed voor in een ronde box. Bekijk alle modellen en kies welk kleed het beste bij jouw wensen aansluit. Je kunt alle kleden ook komen vergelijken in een van onze megastores waar onze verkoopspecialisten ook jouw eventuele vragen kunnen beantwoorden.

Witte boxkleden online bestellen

Is jouw keuze op een bepaald boxkleed gevallen en is het op voorraad dan kun je het de volgende dag al in huis hebben. Bestel het kleed voor 23:59 uur dan versturen we het nog dezelfde werkdag. Voor verzendingen vanaf 20 euro rekenen we geen verzendkosten. Haal je het liever op in een van onze megastores dan behoort dat ook tot de mogelijkheden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

37-42 van 42 producten 42 producten

Populariteit
  • Bemini Mini Print Boxkleed 75 x 95 cm
    59,90 Adviesprijs 0,-
  • Meyco Uni Boucle Boxkleed Rond
    44,95 Adviesprijs 0,-
  • Meyco Uni Dekbedovertrek
    19,95 Adviesprijs 0,-
Filteren
Pagina

37-42 van 42 producten 42 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader