boxkleed, boxkleed baby

Bemini boxkleden

Met een Bemini boxkleed maak je de box helemaal af. De boxkleden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en prints zodat er voor iedereen een geschikt exemplaar te vinden is. Of je nu gaat voor stoer of voor schattig, een boxkleed zoekt voor een jongen of een meisje: de kans is groot dat je in de collectie van Bemini vindt wat je zoekt.

Lees meer...

Een boxkleed online bestellen

Op een boxkleed van Bemini zal je kindje heerlijk zacht en comfortabel liggen. De boxkleden zijn gemaakt van super zacht materiaal. De Bemini boxkleden zijn behalve het gebruik in de box ook heel geschikt om te gebruiken als speelkleed om op de grond neer te leggen.

Een heerlijk zacht boxkleed

Bemini boxkleden zijn gemakkelijk online te bestellen op Babypark.nl. Heb je een keuze kunnen maken voor jouw favoriete print? Dan ligt je boxkleed binnen enkele minuten in je online winkelmandje en voordat je het weet wordt het boxkleed thuisbezorgd. Bij alle bestellingen vanaf €20,- nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Dat is handig shoppen!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Bemini Mini Print Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Bemini Mini Print Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met de afmeting 75 x 95 cm. Het stijlvolle boxkleed kan ook gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.

  Normale prijs: 69,90

  Special Price 54,90

 • Quick view

  Bemini Wafel Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Bemini Wafel Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  75,90
 • Quick view

  Bemini Streep Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Bemini Streep Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  74,90
 • Quick view

  Bemini Stary Boxkleed Softy / Grizou 75 x 95 cm

  Dit Bemini Stary Boxkleed Softy / Grizou 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook gebruikt worden op de vloer.

  64,90

  50,90

 • Quick view

  Bemini Quilted Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Bemini Quilted Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  69,90
 • Quick view

  Bemini Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Bemini Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  65,90
6 Resultaten
Trustpilot