boxkleed, boxkleed baby

Bink Bedding boxkleden

Maak de box voor je kindje compleet met een boxkleed van Bink Bedding. Op zo’n comfortabel boxkleed is je kindje helemaal in z’n element. Het kan in de box heerlijk een dutje doen of helemaal opgaan in z’n spel. Het boxkleed kan ook gebruikt worden als vloerkleed.

Lees meer...

Productdetails

Bink Bedding boxkleden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder duurzaam katoen. De kleden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor meer specifieke details verwijzen wij je naar de productbeschrijvingen.

Over Bink Bedding

Bink Bedding is een echt Nederlands merk dat is ontstaan vanuit passie voor textiel. Van ontwerp tot productie, alles wordt in eigen atelier gedaan. Bink Bedding richt zich vooral op producten voor kinderen, met name beddengoed. In ons ruime assortiment vind je ook andere producten van Bink Bedding.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Boxkleed 80 x 100 cm

  Met dit Bink Bedding Pique Boxkleed 80 x 100 cm lig je kindje comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal, past in vrijwel elke box met standaard afmetingen en kan ook als vloerkleed gebruikt worden.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bibi Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Bibi Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Sil Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Sil Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Boxkleed Zwart / Wit 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Indiana Boxkleed Zwart / Wit 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box me standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.

  39,95

  31,96

4 Resultaten
Trustpilot