boxkleed, boxkleed baby

Bink Bedding boxkleden

 

Maak de box voor je kindje compleet met een boxkleed van Bink Bedding. Op zo’n comfortabel boxkleed is je kindje helemaal in z’n element. Het kan in de box heerlijk een dutje doen of helemaal opgaan in z’n spel. Het boxkleed kan ook gebruikt worden als vloerkleed.

Lees meer...

 

Productdetails

Bink Bedding boxkleden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder duurzaam katoen. De kleden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Voor meer specifieke details verwijzen wij je naar de productbeschrijvingen.

 

Over Bink Bedding

Bink Bedding is een echt Nederlands merk dat is ontstaan vanuit passie voor textiel. Van ontwerp tot productie, alles wordt in eigen atelier gedaan. Bink Bedding richt zich vooral op producten voor kinderen, met name beddengoed. In ons ruime assortiment vind je ook andere producten van Bink Bedding.

Lees minder...
15 Resultaten
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Boxkleed 80 x 100 cm

  Met dit Bink Bedding Pique Boxkleed 80 x 100 cm lig je kindje comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal, past in vrijwel elke box met standaard afmetingen en kan ook als vloerkleed gebruikt worden.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pique Boxkleed 71 x 122 cm

  Met dit Bink Bedding boxkleed ligt je tweeling comfortabel in de box. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal, past in elke tweelingbox met standaard afmetingen en kan ook als vloerkleed gebruikt worden.
  49,95
 • Quick view

  Bink Bedding Chambray Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Chambray Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Toekan Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Bink Bedding Toekan boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Cactus Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Bink Bedding Cactus boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Indiana Boxkleed Zwart / Wit 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Indiana Boxkleed Zwart / Wit 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box me standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Flamingo Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Bink Bedding Flamingo boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Graphic Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Bink Bedding Graphic Boxkleed 80 x 100 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het stijlvolle boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt op de vloer.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Pip Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Pip Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Octo Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Octo Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bibi Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Bibi Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Palm Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Palm Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Babette Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Babette Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Forel Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Forel Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Sil Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Sil Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
15 Resultaten