Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Boxkleden

Boxkleden

Koeka boxkleden in verschillende formaten

 

Kleurrijke kleden
Koeka is een lekker eigenwijs merk kinderkleding en babyverzorging waarbij er vooral gebruik gemaakt wordt van mooie stoffen en vrolijke kleuren. De boxkleden van Koeka zijn daar ook een goed voorbeeld van. De heerlijke zachte kleden zijn heerlijk in gebruik. Je kindje zal er graag op zitten, slapen of spelen.

Lees meer...

 

Dubbelzijdig
Je kunt de boxkleden van Koeka in verschillende kleuren kopen. Het leukste is dat je één Koeka boxkleed twee keer kunt gebruiken. Want zowel de voor-, als achterkant heeft een eigen kleur. Zo zijn er boxkleden die aan de ene kant donkergrijs en aan de andere kant lichtgrijs zijn. Ook kun je kiezen uit licht- en donkerroze, licht- en donkerblauw en aqua met limegroen. Maar er zijn nog meer kleurencombinaties van Koeka boxkleden online te krijgen.

 

Verschillende maten
De heerlijke boxkleden kun je ook gebruiken als speelkleed of dekentje op de bank. De zachte kleden bestaan uit twee soorten stof: zacht badstof in het midden en ademend wafeldoel aan de rand. Ook kun je een Koeka boxkleed in verschillende maten krijgen. Bij Babypark vind je het nieuwste assortiment en kun je ook zo’n kleurrijk boxkleed van Koeka in de aanbieding kopen.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

7 producten

Populariteit
  • Koeka Napa Boxkleed - Clay
    51,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader