boxkleed, boxkleed baby

Koeka boxkleden in verschillende formaten

 

Kleurrijke kleden
Koeka is een lekker eigenwijs merk kinderkleding en babyverzorging waarbij er vooral gebruik gemaakt wordt van mooie stoffen en vrolijke kleuren. De boxkleden van Koeka zijn daar ook een goed voorbeeld van. De heerlijke zachte kleden zijn heerlijk in gebruik. Je kindje zal er graag op zitten, slapen of spelen.

Lees meer...

 

Dubbelzijdig
Je kunt de boxkleden van Koeka in verschillende kleuren kopen. Het leukste is dat je één Koeka boxkleed twee keer kunt gebruiken. Want zowel de voor-, als achterkant heeft een eigen kleur. Zo zijn er boxkleden die aan de ene kant donkergrijs en aan de andere kant lichtgrijs zijn. Ook kun je kiezen uit licht- en donkerroze, licht- en donkerblauw en aqua met limegroen. Maar er zijn nog meer kleurencombinaties van Koeka boxkleden online te krijgen.

 

Verschillende maten
De heerlijke boxkleden kun je ook gebruiken als speelkleed of dekentje op de bank. De zachte kleden bestaan uit twee soorten stof: zacht badstof in het midden en ademend wafeldoel aan de rand. Ook kun je een Koeka boxkleed in verschillende maten krijgen. Bij Babypark vind je het nieuwste assortiment en kun je ook zo’n kleurrijk boxkleed van Koeka in de aanbieding kopen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Boxkleed Wafel

  Dit Koeka Amsterdam Boxkleed Wafel past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, zodat je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  84,99
 • Quick view

  Koeka Vik Boxkleed

  Dit Koeka Vik Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.
  89,99
 • Quick view

  Koeka Vik Boxkleed Rond

  Dit stijlvolle en comfortabele Koeka Vik Boxkleed Rond is geschikt voor in een ronde box. Het boxkleed kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.

  Normale prijs: 89,95

  Special Price 62,99

 • Quick view

  Koeka Riga Boxkleed

  Dit Koeka Riga Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.

  84,95

  79,95

 • Quick view

  Koeka Oddi Boxkleed

  Dit stijlvolle Koeka Oddi Boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.
  89,99
 • Quick view

  Koeka Oddi Boxkleed Rond

  Dit stijlvolle en zachte Koeka Oddi Boxkleed Rond is geschikt voor in een ronde box. Het boxkleed van Koeka kan ook worden gebruikt op de vloer, zodat je kindje er lekker op kan liggen, kruipen en spelen.
  89,99
6 Resultaten
Trustpilot