boxkleed, boxkleed baby

Mies & Co boxkleden

Een Mies & Co boxkleed is meestal gemaakt van honderd procent katoen en biedt je kindje een groot comfort. Onze Mies & Co boxkleden zijn meestal verkrijgbaar in allerlei afmetingen. Een boxkleed van Mies & Co is bijvoorbeeld 80x 100 cm of 75 x 95 cm. De afmetingen van de Mies & Co boxkleden vind je terug in de uitgebreide productbeschrijvingen.

Lees meer...

Stijlvol Mies & Co boxkleed

Een boxkleed van Mies & Co is meestal bedrukt met stijlvolle dessins. Denk bijvoorbeeld aan een vlinders- of stippeltjesdessin. Meestal komen deze dessins ook terug op andere textielproducten van Mies & Co. Een Mies & Co boxkleed vormt meestal een onderdeel van een complete collectie van allerlei textielproducten in dezelfde stijl.

Meer over Mies & Co

Naast Mies & Co boxkleden, verkopen wij ook andere textielproducten van het Hollandse label Mies & Co. De collectie van Mies & Co bestaat uit stijlvolle lifestyleproducten die je kindje een groot comfort bieden. Het team achter Mies & Co heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Van Mies & Co boxkleden en andere textielproducten zul je dan ook lang plezier beleven. Bovendien voelen deze producten heel comfortabel aan voor je kindje. Mies & Co baby boxkleden zijn te bestellen via Babypark.nl. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk jouw kant op komt. Bestel je vandaag nog vóór 20.00 uur online en betaal je ook meteen, dan doen wij het bestelde Mies & Co boxkleed meteen op de post, zodat jij deze morgen krijgt thuisgestuurd. Voorwaarde is wel dat wij het boxkleed van Mies & Co meteen uit voorraad kunnen leveren.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Mies & Co Bumble Love Boxkleed Offwhite

  Dit Mies & Co Bumble Love Boxkleed Offwhite past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan ook worden gebruikt op de vloer.

  89,95

  52,95

 • Quick view

  Mies & Co Little Dreams Boxkleed Offwhite

  Dit Mies & Co Little Dreams Boxkleed Offwhite past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en kan ook worden gebruikt op de vloer.

  89,95

  52,95

2 Resultaten