Boxkleden aanbieding

In een box gebruik je vaak een boxmatras en daar bovenop een boxkleed zodat jouw kindje comfortabel kan liggen en kruipen. Voor een boxkleed aanbieding dien je bij Babypark te zijn. Niet alleen hebben we een uitgebreid assortiment aan A-merken maar wij bieden die ook nog eens tegen de beste prijzen. Ons gehele assortiment is gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Een team van prijsmeters controleert voor ons de prijzen in andere winkels en past die waar nodig aan. Zo hebben we altijd de beste aanbieding voor een boxkleed. Toch binnen twee weken ergens goedkoper gezien? Dan betalen we alsnog het verschil terug. Bekijk ons assortiment en bestel veilig en eenvoudig uit onze webshop.

Lees meer...

Assortiment boxkleden

Alle bekende merken zijn vertegenwoordigd in ons assortiment schitterende boxkleden. Zoek je een boxkleed met Woezel en Pip, Nijntje, of liever geen print maar een patroon of effen kleur? Dat kan ook. Op het gebied van structuur is er ook genoeg keuze. Zo hebben we de Koeka Amsterdam Boxkleed Wafel van 100% katoen (wafelpatroon) met een zachte vulling van 100% polyester. Dit kleed is in vele verschillende kleuren verkrijgbaar. Of toch liever een breistructuur zoals bij de Kidsmill Knitted Boxkleed? Dit kleed heeft een fijn breistructuur dat lekker zacht aanvoelt.

Wil je een kleed dat ook als speelkleed dienst kan doen, dan is de Snoozebaby Cheerful Playing Boxkleed een goede keuze. Met subtiele labeltjes aan alle zijden waar jouw baby aan kan friemelen is het uren zoet. We hebben zelfs een boxkleed die je als hangmat kunt gebruiken van het Nederlandse merk Hangloose. Die hang je aan de hoeken van de box (0-3 maanden) maar is ook als standaard boxkleed te gebruiken. Je ziet dat we vele verschillende boxkleden in de aanbieding hebben zodat er altijd wel eentje is die perfect geschikt is voor jouw box.

Boxkleed aanbieding bestellen

Bestel de aanbieding boxkleed voor 20:00 uur, dan verzenden we het nog dezelfde dag. Is het kleed of jouw totale bestelling 20 euro of meer dan rekenen we geen verzendkosten. Ook is het mogelijk om de boxkleden in een van onze 10 megastores aan te schaffen. Bekijk de adresgegevens op de website.

Lees minder...
108 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 • Quick view

  Poetree Kids Chevon Boxkleed 75 x 95 cm

  Dit Poetree Kids Chevon Boxkleed 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook gebruikt worden op de vloer.
  79,95
 • Quick view

  Bink Bedding Octo Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Octo Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Bink Bedding Bibi Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Bink Bedding Bibi Boxkleed 80 x 100 cm kan in vrijwel iedere box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan worden gebruikt op de vloer, waar je kindje lekker op kan liggen, spelen en kruipen.
  39,95
 • Quick view

  Childhome Boxkleed Grey / Gold Dots 75 x 95 cm

  Dit Childhome Boxkleed Grey / Gold Dots 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  71,95
 • Quick view

  Trixie Clouds Boxkleed

  Het Trixie Clouds Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Blowfish Boxkleed

  Het Trixie Blowfish Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Moonstone Boxkleed

  Het Trixie Moonstone Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Childhome Boxkleed Ochre Stripes 75 x 95 cm

  Dit Childhome Boxkleed Ochre Stripes 75 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  71,95
 • Quick view

  Trixie Silly Sloth Boxkleed

  Het Trixie Silly Sloth Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
 • Quick view

  Trixie Diamond Boxkleed

  Het Trixie Diamond Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  78,95
 • Quick view

  Trixie Powder Boxkleed Stripes

  Het Trixie Powder Boxkleed Stripes creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  78,95
 • Quick view

  Taftan Boxkleed Hert 80 x 100 cm

  Comfortabele kleed voor in de box, maar kan ook op de vloer gebruikt worden. Met een vilten applicatie van een hert op een boomrijke achtergrond.
  53,90
 • Quick view

  Bink Bedding Flamingo Boxkleed 80 x 100 cm

  Dit Bink Bedding Flamingo boxkleed past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zacht materiaal en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  39,95
 • Quick view

  Jollein Boxkleed Leopard 80 x 100 cm

  Dit Jollein Boxkleed Leopard past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  39,95
 • Quick view

  Bamboom Soft Stone Boxkleed Olive Green 80 x 95 cm

  Dit Bamboom Soft Stone Boxkleed Olive Green 80 x 95 cm past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan ook worden gebruikt op de vloer.
  69,95
 • Quick view

  Bemini Softy Cloud Boxkleed

  Het Bemini Softy Cloud Boxkleed is een heerlijk zacht en comfortabel boxkleed welke ook gebruikt kan worden als speelkleed of vloerkleed. Het boxkleed in de vorm van een wolk heeft een vrolijke uitstraling en is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.
  59,90
 • Quick view

  Bemini Boxkleed Jersey+Softy Zague 75 x 95 cm

  Dit Bemini Boxkleed Jersey+Softy Zague past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  49,90
 • Quick view

  Bemini Boxkleed Jersey+Softy Honey 75 x 95 cm

  Dit Bemini Boxkleed Jersey+Softy Honey past in vrijwel elke box met standaard afmetingen. Het boxkleed kan natuurlijk gebruikt worden op de vloer, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen.
  49,90
 • Quick view

  Taftan Boxkleed Busje Grijs / Blauw 80 x 100 cm

  Een comfortabel Taftan boxkleed van de serie Busje dat in elke box past met een standaard afmeting. Het kleed is ook als vloerkleed te gebruiken, waarop je kindje kan liggen, kruipen en spelen. Gemaakt van zacht materiaal, en is wasbaar in de wasmachine.
  53,90
 • Quick view

  KidsDepot Boxkleed Naturals White 80 x 100 cm

  Een handig en comfortabel KidsDepot boxkleed van de serie Naturals dat in elke box past met een standaard afmeting. Het kleed kan ook gebruikt worden als vloerkleed, zodat je baby op de grond kan liggen, kruipen en spelen. Gemaakt van zacht materiaal, en is uitwasbaar in de wasmachine.
  49,95
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 75 x 95 cm

  Met dit handige ABZ Boxmatras 75 x 95 cm lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt, veerkrachtig, vormvast en gemaakt van stevig materiaal.
  15,95
 • Quick view

  Bopita Rondo Boxkleed Jersey White

  De Bopita Rondo Boxkleed Jersey White is ontworpen voor de Box Rondo van Bopita maar kan eventueel ook in een andere box van dezelfde afmeting. Een mooi boxkleed wat de box opvrolijkt!
  55,-
 • Quick view

  Baby Anne-Cy Boxkleed Basel Baby Roze 80 x 100 cm

  Op dit Baby Anne-Cy boxkleed kan je kindje heerlijk liggen, kruipen en spelen zowel in de box als op de vloer. Het boxkleed is gemaakt van zachte materialen en wasbaar in de wasmachine.
  69,95
 • Quick view

  Trixie Diabolo Boxkleed

  Het Trixie Diabolo Boxkleed creëert een zachte omgeving voor je kindje. Dit boxkleed voelt zacht aan en heeft een trendy ontwerp. Geschikt voor vrijwel iedere box en ook los te gebruiken voor op de grond.
  67,95
108 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5