Boxkleed rond

In ons assortiment vind je ook fraaie ronde boxen. Uiteraard bieden we voor dit type box ook ronde boxmatrassen en ronde boxkleden. Neem daarvoor een kijkje in onze overzichtelijke webshop voor alles op het gebied van ronde boxen. Door onze laagsteprijsgarantie kunnen wij onze kleden tegen de laagste prijzen aanbieden. Daarvoor hebben we zelfs een team van prijsmeters in dienst die regelmatig de prijzen voor ons controleert zodat we zeker weten dat we de beste aanbiedingen hebben. Bekijk ons assoritment en bestel eenvoudig jouw voordelige ronde boxkleed.

Lees meer...

Assortiment boxkleden rond

Voor een ronde box hebben we bijvoorbeeld ook een fraai rond matras. Het heeft een diameter van 95 cm zodat het perfect past in een ronde boxen met deze diameter. Het 3 cm dikke ronde boxkleed dat je voor dit matras kunt aanschaffen, zorgt ervoor dat jouw kindje comfortabel kan liggen en kruipen in de box. De box is vaak ook de plek waar baby’s hun eerste stapjes zetten omdat ze zich kunnen optrekken aan de spijlen van de box. Aangezien dat letterlijk met vallen en opstaan gebeurt, is het natuurlijk een fijn idee dat jouw kindje dan neerkomt op een zachte ondergrond door de vulling van polyether schuim. Bekijk ons hele assortiment van ronde boxkleden en bestel vandaag nog.

Boxkleden rond bestellen

Om jouw ronde boxkleed te bestellen, ga je naar onze webshop en zoek je op de categorie boxkleed. Vervolgens kun je uit de maten kiezen. Het diametersymbool geeft aan dat het betreffende boxkleed rond is. Onze ronde boxkleden vind je uiteraard ook in onze webshop net als vele andere handige artikelen voor jouw kindje. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het dezelfde dag zodat je het vaak de volgende dag in huis hebt. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden wij gratis. Je kunt ook altijd een van onze tien megastores bezoeken, de adressen vind je op de website.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Puck Boxmatras Rond 90 x 4 cm

  De Puck Boxmatras Rond 90 x 4 cm is speciaal ontworpen voor de ronde box. Dit matras biedt extra comfort en stevigheid waardoor je kindje urenlang in de box kan liggen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  34,99

  26,99

 • Quick view

  Pretura Boxmatras Rond 90 x 4,5 cm

  De Pretura Boxmatras Rond 90 x 4,5 cm is speciaal ontworpen voor de Rondo box. Dit matras biedt extra comfort en stevigheid waardoor je kindje urenlang in de box kan liggen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  59,-

  44,99

 • Quick view

  Bopita Rondo Boxkleed Stars Grey / White

  De Bopita Rondo Boxkleed Stars Grey / White is ontworpen voor de Box Rondo van Bopita maar kan eventueel ook in een andere box van dezelfde afmeting. Een mooi boxkleed wat de box opvrolijkt!

  59,-

  50,15

 • Quick view

  Bopita Rondo Boxmatras Wit 95 cm

  De Bopita Rondo Boxmatras 95 cm is speciaal ontworpen voor de Rondo box van Bopita. Dit matras biedt extra comfort en stevigheid. Het matras kan ook in een andere box van dezelfde afmeting.

  49,-

  41,65

 • Quick view

  Bopita Rondo Boxkleed Jersey White

  De Bopita Rondo Boxkleed Jersey White is ontworpen voor de Box Rondo van Bopita maar kan eventueel ook in een andere box van dezelfde afmeting. Een mooi boxkleed wat de box opvrolijkt!

  59,-

  50,15

5 Resultaten
Trustpilot