Box matras

Een matras voor de box maakt het rondkruipen voor jouw kindje een stuk comfortabeler. Een veerkrachtig maar stevig baby box matras is aan te raden en die vind je uiteraard bij Babypark. Bekijk het assortiment in onze webshop en bestel ook een comfortabel matras voor de box. Door onze laagsteprijsgarantie weet je ook dat je niet teveel betaalt. Een speciaal team van prijsmeters controleert voor ons de prijzen in de markt. Op die manier kunnen wij de beste prijzen bieden. Mocht je het binnen twee weken na aanschaf alsnog ergens goedkoper vinden, dan betalen we het verschil gewoon terug.

Lees meer...

Matras box assortiment

Aangezien jouw kindje veel tijd zal doorbrengen op het matras voor de box is een anti-allergisch en anti-huisstofmijt matras aan te raden zoals de ABZ Boxmatras. Dit matras is tevens CFK vrij en vormvast. Wij hebben verschillende maten (en dikten) beschikbaar van dit matras zodat er altijd een matras voor de box is die jij gebruikt voor jouw kindje. Dit boxmatras van ABZ gebruik je samen met een hoeslaken en een boxkleed. Ook die vind je uiteraard in het assortiment van Babypark. Wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of hoger is dan rekenen wij geen verzendkosten. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we gratis.

Baby box matras bestellen

Naast onze webshop is het ook mogelijk om de matrassen aan te schaffen in een van onze tien megastores in Nederland. Deze stores beschikken niet alleen over duizenden vierkante meters showroom maar ook over een deskundig team van verkoopspecialisten. Zij kunnen je helpen bij de keuze, of het nu gaat om de matras voor de box of een van de vele andere artikelen die je in onze megastores vindt. We hopen je snel te mogen verwelkomen.

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Top Sleep Boxmatras Wit

  Met dit handige Top Sleep Boxmatras Wit lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is gemaakt van stevig materiaal en heeft een ventilerende werking. De hoes is te wassen met een handwas.
  91,-
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 100 x 100 x 6 cm

  Met dit handige ABZ Boxmatras 100 x 100 x 6 cm lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt, veerkrachtig, vormvast en gemaakt van stevig materiaal.
  53,95
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 75 x 95 cm

  Met dit handige ABZ Boxmatras 75 x 95 cm lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt, veerkrachtig, vormvast en gemaakt van stevig materiaal.
  15,95
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 85 x 100 x 4 cm

  Met dit handige ABZ Boxmatras 85 x 100 x 4 cm lig je kindje comfortabel in de box! Het boxmatras is anti-allergisch, anti-huisstofmijt, veerkrachtig, vormvast en gemaakt van stevig materiaal.
  38,50
 • Quick view

  Bopita Rondo Boxmatras Wit 95 cm

  De Bopita Rondo Boxmatras 95 cm is speciaal ontworpen voor de Rondo box van Bopita. Dit matras biedt extra comfort en stevigheid. Het matras kan ook in een andere box van dezelfde afmeting.
  45,-
 • Quick view

  ABZ Boxmatras 80 x 100 x 6 cm

  Met het ABZ Boxmatras 80 x 100 x 6 cm dat gemaakt is van stevig materiaal lig je kindje comfortabel in de box. Het boxmatras heeft een dikte van 6 cm, is anti-allergisch, veerkrachtig en vormvast.
  39,95
6 Resultaten