Boxomranding

De box moet een veilige plek zijn waar je jouw kindje met een gerust hart kunt laten spelen zonder dat het op ontdekkingstocht door de hele kamer kruipt met alle gevaren van dien. Doordat jouw kindje in een beschermde omgeving zit, heb jij ook even de mogelijkheid om je aandacht aan andere zaken te besteden. Het enige wat jouw kindje kan overkomen, is dat het zich bezeert aan de box zelf. Door een verend boxmatras in de box te leggen komt jouw kindje tenminste altijd zacht neer wanneer het probeert te staan. Maar de spijlen die jouw kindje helpen om zich aan op te trekken kunnen nu net ook hetgeen zijn waar jouw kindje zich tegen stoot. Om ook dat te voorkomen, kun je een box omrander, ook wel boxbumper, kopen. In het assortiment van Babypark hebben we verschillende keuzes op het gebied van een box omranding.

Lees meer...

Assortiment boxomranding

In ons uitgebreide assortiment box omranding vind je onder andere de Roommate Tropical Boxomrander Offwhite. De box omrandig van Roommate beschikt over een tropische print en is eenvoudig in de hoeken van de box te vouwen. Het is gemaakt van 100% katoen met een vulling van koud schuim. Hierdoor voelt het lekker zacht aan en beschermt het jouw kindje ook in de box. Ook van Koeka hebben we verschillende leuke boxomrandingen te koop. De Koeka Amsterdam Boxbumper Wafel is in verschillende kleuren beschikbaar en is gemaakt van wafelstof aan de ene zijde en zacht badstof aan de andere zijde. De boxomrander is met lintjes vast te maken aan de box of ledikant. Bekijk ons gehele assortiment en bestel ook een boxomranding wanneer jouw kindje erg bewegelijk is in de box en kans loopt zich te bezeren aan de spijlen of randen van de box.

Box omranding bestellen

Bestel je jouw box omrander voor 20:00 uur dan zorgt onze eigen bezorgdienst ervoor dat het dezelfde dag nog wordt verstuurd. Alle bestellingen met een totale bestelwaarde van 20 euro of meer wordt gratis thuisbezorgd. Naast een uitgebreide webshop zijn de artikelen van Babypark ook verkrijgbaar in onze 10 megastores.

Lees minder...
18 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Tropical Bed / Boxbumper Offwhite

  Met de Roommate Tropical Bed / Boxbumper Offwhite is je kindje beschermd tegen de scherpe randen en spijlen van de box. De bumper van Roommate is voorzien van een vrolijke print en eenvoudig te bevestigen.
  87,-
 • Quick view

  Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel

  De Koeka Amsterdam Bed / Boxbumper Wafel beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De handige bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  65,-
 • Quick view

  Koeka Stockholm Bed / Boxbumper

  De Koeka Stockholm Bed / Boxbumper beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
 • Quick view

  Koeka Vigo Bed / Boxbumper

  De Koeka Vigo Bed / Boxbumper beschermt je kindje tegen randen en spijlen in de bed of box. De bumper is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig te bevestigen dankzij de lintjes.
  69,95
 • Quick view

  Aerosleep Bed Bumper

  Bescherm je kind met de luchtdoorlatende Bed Bumper van Aerosleep. De bumper is geschikt voor een baby ledikant van 60x120 cm.
  61,99
 • Quick view

  Baby's Only Sun Bedomrander

  De Baby's Only Sun Bedomrander beschermt je kindje tegen scherpe randen en spijlen. De bedomrander is door de eenvoudig vast te maken aan een bedje en creëert een veilige omgeving om in te spelen of slapen.
  89,95
 • Quick view

  Leander Bedomrander

  Met de Leander Bedomrander is je kindje goed beschermd tegen de harde randen en spijlen van het bed. De bedomrander is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan het babybed.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Boxomrander Kabel Uni

  De Baby's Only boxomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen scherpe randen en spijlen komt, zo kan het veilig genieten in de box. Gemaakt van zachte materialen en met touwtjes aan de box vast te maken.
  84,96
 • Quick view

  Cam Cam Pressed Leaves Bedomrander

  De Cam Cam Pressed Leaves bedomrander beschermt je kindje tegen de harde randen en spijlen van de ledikant. De bedomrander is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is eenvoudig aan het ledikant vast te maken.
  90,-
 • Quick view

  Trixie Sheep Boxomrander

  Met de Trixie Sheep Boxomrander wordt je kindje goed beschermd tegen de scherpe randen en spijlen van de box. De boxomrander heeft een leuk printje en voelt zacht aan. Je kunt de omrander makkelijk vastmaken.
  74,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Boxomrander

  De Baby's Only Sparkle Boxomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van de boxkomt. De boxomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.
  99,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Bedomrander

  De Baby's Only Classic Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zachte materialen.
  89,95
 • Quick view

  Leander Linea Bedomrander

  Met de Leander Linea Bedomrander is je kindje goed beschermd tegen de harde randen en spijlen van het bed. De bedomrander is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig te bevestigen aan het bed.
  54,-
 • Quick view

  Trixie Sheep Bedomrander

  Met de Trixie Sheep Bedomrander wordt je kindje goed beschermd tegen de scherpe randen en spijlen van het bed. De bedomrander heeft een leuk printje en voelt zacht aan. Je kunt de omrander makkelijk vastmaken.
  57,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Boxomrander

  De Baby's Only Classic Boxomrander beschermt je kindje tegen de scherpe randen en spijlen. De boxomrander is door de strikken eenvoudig vast te maken aan de box. Past in zowel grote als kleine boxen.
  89,95
 • Quick view

  Done by Deer Dreamy Dots Bed Bumper

  Met deze Done by Deer Dreamy Dots Bed Bumper wordt je kindje optimaal beschermt tegen de harde spijlen van het bedje. De bumper is gemaakt van katoen en makkelijk aan te passen aan de maten van een ledikant.
  79,95
 • Quick view

  Baby's Only Kabel Uni Bedomrander

  De Baby's Only Kabel Uni Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen scherpe randen en spijlen komt, zo kan het veilig genieten van de nachtrust. Gemaakt van zachte materialen en met touwtjes vast te maken.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Bedomrander

  De Baby's Only Sparkle Bedomrander zorgt ervoor dat je kindje niet tegen de scherpe randen en spijlen van het ledikant komt. De bedomrander is eenvoudig vast te maken en gemaakt van zacht materiaal.
  89,95
18 Resultaten