Buggy board

Een buggyboard is een meerijdplankje voor aan de kinderwagen waar de grotere broer of zus, die al wel langere stuken kan lopen, op kan staan. Het frame van een buggy is niet sterk genoeg voor het gebruik van een meerijdplankje. In ons assortiment hebben wij ook een buggyboard met zitje in de vorm van een zadel. Wanneer het lopen toch iets te vermoeiend wordt kan jouw kindje zo even staan of zitten en meeliften met de buggy van broertje of zusje. Een buggy board is ook praktisch wanneer het ergens druk, gevaarlijk of onoverzichtelijk is en je jouw kindje graag dichtbij je wilt hebben. Door hem of haar op de buggyboard plaats te laten nemen, heb je hem/haar dicht bij jou en raak je jouw kindje niet uit het oog. Ook wanneer jouw kindje tijdens de wandeling alle tijd neemt, is het prettig om hem/haar even op de buggy board mee te nemen zodat je jouw eigen snelheid aan kunt houden. 

Lees meer...

Buggyboard assortiment

Zoals gezegd biedt Babypark een buggyboard met zitje. Zo hebben wij de Lascal Maxi+ met zadel dat ontworpen is om te koppelen aan de rechtopstaande buizen van een buggy of aan de horizontale buis tussen de rechtopstaande buizen bij een kinderwagen. Mocht het niet direct aan te sluiten zijn op jouw buggy dan kan het wellicht wel met de Extender Kit die wij ook leveren. Met deze kit zijn de beugels tot 6 cm te verlengen. Dit buggyboard heeft ook geen draai as nodig. Wil je het eerst eens in het echt bekijken? Kom dan langs bij een van onze 10 megastores waar onze verkoopspecialisten je kunnen vertellen hoe de buggyboard gemonteerd kan worden aan jouw buggy. Op onze website vind je het adres van een megastore bij jou in de buurt.

Buggy board bestellen

Bestel je online dan kun je de buggyboard vaak de volgende dag al aan jouw buggy koppelen want wij kunnen de buggy board vaak direct uit voorraad leveren. Bestel je die voor 20:00 dan verzenden wij het dezelfde dag nog via onze eigen bezorgdienst. Daarbij komt dat bestellingen van boven de 20 euro gratis worden verzonden.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini

    De Lascal Extender Kit BuggyBoard Maxi / Mini is een handige accessoire om de BuggyBoard achter verschillende kinderwagens te monteren. De set bestaat uit twee verlengstukken die 6cm extra lengte geven.
    14,95
1 Resultaten
Trustpilot