boxkleed, boxkleed baby

Baby's Only buggy accessoires

Online op Babypark vind je verschillende merken die buggy accessoires aanbieden. Ook de handige Baby's Only accessoires kun je online op de Babypark website kopen. Dit zijn verschillende accessoires, die het wandelen voor jouw en je kleintje zo comfortabel mogelijk maken.

Lees meer...

Voetenzak van Baby's Only

Een van de accessoires die je bij dit merk kunt vinden, is een voetenzak. De voetenzakken zijn gevuld met warme materialen die je kindje ten alle tijden warm houden. De voetenzak kan door middel van gordeltjes gemakkelijk in de buggy of in de Maxi-Cosi bevestigd worden. Je kunt hem openen door middel van drukknoopjes, en ook kun je door deze knoopjes te sluiten een mutsje voor je kleintje maken.

Aanbiedingen en meer buggy accessoires

Op de Babypark website zijn er altijd wel producten in de aanbieding. Ook tussen de accessoires van Baby's Only zit geregeld een aanbieding. Misschien ben je op zoek naar andere buggy accessoires, in dat geval kun je terecht bij een van de vele andere merken op de website.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Baby's Only Classic Voetenzak Buggy / Kinderwagen

  In deze Baby's Only Classic Voetenzak Buggy / Kinderwagen ligt je kindje veilig en warm in een kinderwagen of buggy. Gemaakt van hoogwaardige materialen met zachte voering en uitgerust met gordelopeningen.
  89,95
 • Quick view

  Baby's Only Classic Multicomforter

  De Baby's Only Classic Multicomforter is een multifunctionele inleg voor optimale comfort. De multicomforter is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan worden gebruikt in de autostoel, buggy en wipstoel.
  49,95
 • Quick view

  Baby's Only Rock Voetenzak Buggy / Kinderwagen

  In deze Baby's Only Rock Voetenzak Buggy / Kinderwagen ligt je kindje veilig en warm in een kinderwagen of buggy. De stijlvolle voetenzak is gemaakt van zacht materiaal en zorgt dat je kindje comfortabel kan liggen en zitten.

  99,95

  34,43

3 Resultaten
Trustpilot