boxkleed, boxkleed baby

Bumprider buggy accessoires

Accessoires van Bumprider maken het vervoer van je kindjes nog gemakkelijker. Je laat bijvoorbeeld een oudere broer of zus met de buggy meerijden. Kijk bij de producten voor de mogelijkheden en vul vandaag nog jouw buggy aan met de leukste en handigste Bumprider accessoires.

Lees meer...

Happy Baby

Bumprider behoort tot het bekende bedrijf Happy Baby. Al jaren is Happy Baby een begrip in de babybranche. Het bedrijf maakt niet alleen buggy’s en kinderwagens en alles wat daarbij hoort, maar ook meubels voor de babykamer, kinderboxen en speelgoed. Happy Baby tovert een lach op het gezicht van zowel ouder als kind.

Leuk en gemakkelijk

Ook Bumprider maakt jou en je kindje comfortabeler. De accessoires maken een ritje met je kindje een stuk leuker en gemakkelijker. De producten van Bumprider zijn heel gebruiksvriendelijk. Bij de montage heb je lang niet altijd gereedschap nodig. Soms gebruik je een speciaal montageset waarmee je de accessoires in enkele seconden hebt gemonteerd. Daar word je blij van!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje Black

  Het Bumprider Plus Sit Up Meerijdplankje is eenvoudig te monteren en past op alle kinderwagens. Het meerijdplankje is geschikt van 2 tot 5 jaar en belastbaar tot maximaal 20 kg.
  186,95
 • Quick view

  Bumprider Extra Montageset

  Deze Bumprider Extra Montageset is ideaal voor je tweede kinderwagen. Met deze bevestigingsclips kun je moeiteloos een Bumprider Meerijdplankje achter de kinderwagen bevestigen.
  23,95
2 Resultaten
Trustpilot