boxkleed, boxkleed baby

Cybex Buggy Accessoires

Cybex ontwikkelt moderne, innovatieve producten die je helpen om het leven als ouder zo eenvoudig mogelijk te maken. De producten van Cybex worden op voorhand altijd getest door diverse ouders, om er zo voor te zorgen dat al hun spullen voldoen aan de eisen die ouders aan babyaccessoires stellen. Door deze fijne manier van testen ben je er zeker van dat alle soorten accessoires die dit merk je aanbiedt van toegevoegde waarde voor je zullen zijn.

Lees meer...

Cybex accessoires online

Om jou de mogelijkheid te geven zoveel mogelijk keuze te hebben, bieden we je van diverse merken allerlei babyaccessoires aan. Zo ook van Cybex. Zoals gezegd ben je er met accessoires van Cybex zeker van dat ze van grote toegevoegde waarde zullen zijn. Ze zijn namelijk handig in gebruik en worden vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarom hebben we aan ons assortiment diverse accessoires van Cybex toegevoegd die jij kunt kopen. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende modellen en kleuren, zodat je eenvoudig iets kunt vinden dat past bij jouw stijl en smaak. Bekijk ons huidige aanbod om te zien wat we nu precies in de aanbieding hebben.

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Eezy S Line / Beezy Reistas Black

  De handige en stijlvolle Cybex Eezy S Line / Beezy Reistas Black beschermt jouw Cybex Eezy S Line / Beezy buggy tijdens het reizen tegen vuil en krassen. De reistas is gemaakt van stevig en waterafstotend materiaal.

  59,95

  52,90

 • Quick view

  Cybex Libelle Reistas Black

  De handige en stijlvolle Cybex Libelle Reistas Black beschermt jouw Cybex Libelle buggy tijdens het reizen tegen vuil en krassen. De reistas is praktisch in gebruik en gemaakt van stevig en waterafstotend materiaal.

  39,95

  34,90

 • Quick view

  Cybex Platinum Muskietennet Black

  Het Cybex Platinum Muskietennet Black beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Cybex Priam en Mios buggy.
  34,95
 • Quick view

  Cybex Beezy Regenscherm Buggy

  Het Cybex Beezy Regenscherm Buggy is geschikt voor de Cybex Beezy buggy en is eenvoudig op de buggy te bevestigen en te verwijderen. Zo is je kindje in de Beezy buggy goed beschermd tegen weer en wind.

  49,95

  34,95

 • Quick view

  Cybex Libelle Veiligheidsbeugel Black

  Met de Cybex Libelle Veiligheidsbeugel Black zit je kindje veilig in de Cybex Libelle buggy. In een handomdraai is de beugel vast te klikken aan het onderstel van de buggy als alternatief voor de veiligheidsgordel.

  39,95

  33,99

 • Quick view

  Cybex Snøgga Voetenzak

  In de stijlvolle Cybex Snøgga Voetenzak wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De lichtgewichte voetenzak is voorzien van warm en ademend ThinsulateTM-vulling en wasbaar in de wasmachine.

  79,95

  59,-

 • Quick view

  Cybex Platinum Lux Reiswieg Muskietennet

  Het Cybex Platinum Lux Reiswieg Muskietennet is ideaal om te voorkomen dat je kindje last heeft van muggen, wespen, vliegen of andere insecten. Het net is eenvoudig over de Cybex Lux reiswieg te bevestigen.

  34,95

  29,95

 • Quick view

  Cybex Eezy S Line Adapter

  De Cybex Eezy S Line Adapter voor het Cybex baby autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Eezy S Line onderstel.

  49,95

  34,95

 • Quick view

  Cybex Beezy Adapter

  De Cybex Beezy Adapter voor het Cybex baby autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Dankzij deze adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Beezy onderstel.

  49,95

  36,35

 • Quick view

  Cybex Libelle Adapter Black

  De Cybex Libelle Adapter Black voor het Cybex baby autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Libelle onderstel.

  49,95

  34,95

 • Quick view

  Cybex Eezy S Reiswieg Adapter

  De Cybex Eezy S Reiswieg Adapter is een handige uitbreiding voor jouw Cybex buggy. Door deze adapter en de bijpassende reiswieg te combineren zijn de Eezy S buggy's al vanaf de geboorte van je kindje te gebruiken.
  49,95
 • Quick view

  Cybex Libelle Regenscherm Buggy

  Het Cybex Libelle Regenscherm Buggy is geschikt voor de Cybex Libelle buggy en is eenvoudig op de buggy te bevestigen en te verwijderen. Zo is je kindje in de Libelle buggy goed beschermd tegen weer en wind.

  49,95

  34,95

 • Quick view

  Cybex Cocoon S

  In de Cybex Cocoon S ligt je kindje vanaf geboorte tot 9 kg (6 maanden) heerlijk comfortabel. De Cybex Cocoon S is compatibel met de Eezy S Twist 2, Eezy S Twist+ 2, Balios S Lux, Melio kinderwagens.

  149,95

  127,90

13 Resultaten
Black Friday
Trustpilot