Cybex Buggy Accessoires

 

Cybex ontwikkelt moderne, innovatieve producten die je helpen om het leven als ouder zo eenvoudig mogelijk te maken. De producten van Cybex worden op voorhand altijd getest door diverse ouders, om er zo voor te zorgen dat al hun spullen voldoen aan de eisen die ouders aan babyaccessoires stellen. Door deze fijne manier van testen ben je er zeker van dat alle soorten accessoires die dit merk je aanbiedt van toegevoegde waarde voor je zullen zijn.

Lees meer...

 

Cybex accessoires online

Om jou de mogelijkheid te geven zoveel mogelijk keuze te hebben, bieden we je van diverse merken allerlei babyaccessoires aan. Zo ook van Cybex. Zoals gezegd ben je er met accessoires van Cybex zeker van dat ze van grote toegevoegde waarde zullen zijn. Ze zijn namelijk handig in gebruik en worden vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige materialen. Daarom hebben we aan ons assortiment diverse accessoires van Cybex toegevoegd die jij kunt kopen. Je hebt daarbij de keuze uit verschillende modellen en kleuren, zodat je eenvoudig iets kunt vinden dat past bij jouw stijl en smaak. Bekijk ons huidige aanbod om te zien wat we nu precies in de aanbieding hebben.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Voetenzak Universeel

  In de Cybex Voetenzak Universeel wordt je kindje optimaal beschermd tegen regen, kou en wind. De voetenzak is gevoerd met zacht fleece materiaal en geschikt voor alle Cybex kinderwagens en buggy's.
  89,12
 • Quick view

  Cybex Cocoon S

  In de Cybex Cocoon S ligt je kindje vanaf geboorte tot 9 kg (6 maanden) heerlijk comfortabel. De Cybex Cocoon S is handig in gebruik en compatibel met de Cybex Balios S en de Cybex Eezy S Twist kinderwagen.
  109,-
 • Quick view

  Cybex Callisto Adapter Aton

  Een handige adapter voor op de Cybex Callisto.

  44,95

  33,09

 • Quick view

  Cybex Eezy S Twist Veiligheidsbeugel Black

  Met de Cybex Eezy S Twist Veiligheidsbeugel Black zit je kindje veilig in de Cybex Eezy S Twist buggy. In een handomdraai is de beugel vast te klikken aan het onderstel van de buggy als alternatief voor de veiligheidsgordel.
  34,-
 • Quick view

  Cybex Eezy S / Eezy S+ Veiligheidsbeugel Black

  Met de Cybex Eezy S / Eezy S+ Veiligheidsbeugel Black zit je kindje veilig in de Cybex Eezy S en Eezy S+ buggy. In een handomdraai is de beugel vast te klikken aan het onderstel van de buggy als alternatief voor de veiligheidsgordel.
  34,95
 • Quick view

  Cybex Eezy S Line Adapter

  De Cybex Eezy S Line Adapter voor het Cybex baby-autostoeltje is een onmisbaar accessoire bij deze kinderwagen. Door het adapterset klik je het autostoeltje eenvoudig en snel op je Cybex Eezy S Line onderstel.
  34,95
 • Quick view

  Cybex Organizer Black

  De Cybex Organizer Black is ideaal wanneer de kinderwagen of buggy over een kleine boodschappenmand beschikt of wanneer je gewoon extra veel spullen wilt meenemen. De organizer is eenvoudig te bevestigen.
  42,46
 • Quick view

  Cybex Platinum Muskietennet Black

  Het Cybex Platinum Muskietennet Black beschermt je kindje tegen muggen, wespen, vliegen en andere insecten. Vooral in het voorjaar en in de zomer is dit muskietennet aan te bevelen voor de Cybex Priam en Mios buggy.
  24,-
 • Quick view

  Cybex Eezy S Twist Regenhoes Manhattan Grey

  De Cybex Eezy S Twist Regenhoes Manhattan Grey is een handige accessoire voor de Cybex Eezy S Twist buggy. Met deze regenhoes zit je kindje warm en droog in de buggy, ook als het buiten regent of waait.
  34,95
 • Quick view

  Cybex Callisto Carrycot

  Handige reiswieg om te gebruiken in combinatie met de Cybex Callisto, Zo maak je van een buggy een mobiel travel system.

  229,95

  161,46

10 Resultaten