boxkleed, boxkleed baby

Dooky Buggy Accessoires beschermen je baby tegen weer en wind

 

De Dooky is ontzettend handig

Als je met de buggy op pad bent, dan is het handig om één artikel mee te nemen die je kindje beschermt tegen alle weersomstandigheden. Zon, regen of wind, de Dooky is zo'n accessoire die je kindje hier tegen beschermt. De accessoires van Dooky kun je kopen voor het geval je vaak onderweg bent. Dit artikel is ontzettend handig, want je kunt deze in één handeling aan de buggy bevestigen. Het is een soort schermpje die je zo ver kunt laten zakken als je zelf wilt.

Lees meer...

 

Koop de Dooky bij Babypark

Het kan zo zijn dat je aan het wandelen bent en je wilt je kindje even afschermen van de omgeving, bijvoorbeeld om hem of haar even rustig te laten slapen. Hiervoor kun je de Dooky accessoires online bij Babypark kopen. Om minder geld kwijt te zijn kun je ervoor kiezen om de accessoires van Dooky in de aanbieding te kopen. De Dooky is heel fijn voor je kindje, want zo krijgt hij of zij een vertrouwd en beschermd gevoel. De Dooky is nu bij Babypark te koop.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Dooky Cover

    De Dooky Cover beschermt je kindje tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. De universele Dooky Cover is dankzij flexibele ringen eenvoudig te bevestigen aan autostoeltjes, kinderwagens en zelfs buggy's.
    19,95
1 Resultaten
Trustpilot