10 Resultaten
 • Quick view Easywalker Buggy Veiligheidsbeugel

  Easywalker Buggy Veiligheidsbeugel

  Uit voorraad leverbaar
  19,99
 • Quick view Easywalker Cupholder

  Easywalker Cupholder

  Uit voorraad leverbaar
  19,99
 • Quick view Easywalker MINI Voetenzak

  Easywalker MINI Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar
  99,99
 • Quick view Easywalker Snack Tray

  Easywalker Snack Tray

  Uit voorraad leverbaar
  19,99
10 Resultaten

Easywalker buggy accessoires

 

Jouw Easywalker buggy maak je helemaal compleet met de leukste en handigste accessoires. Kleine onderdelen als autostoeladapters bieden je zoveel meer gemak en mogelijkheden! Deze wil je natuurlijk niet missen. De accessoires die jouw Easywalker nog handiger, mooier en veiliger maken, bestel je eenvoudig online.

 

Accessoires voor extra bescherming

Maak jouw Easywalker buggy nog veiliger en schaf een veiligheidsbeugel aan. Koop ook een muskietennet voor de zomerse dagen. Drapeer dit net over de wagen heen en je kindje heeft geen last meer van muggen, vliegen en andere insecten. Dankzij de gaasstructuur blijven insecten buiten, maar komt er wel frisse lucht naar binnen.

 

Autostoeladapters

Ook autostoeladapters mogen niet aan jouw buggy ontbreken. Met behulp van deze onderdelen plaats je heel gemakkelijk een autostoeltje op het frame van de Easywalker. Is je kindje tijdens de autorit in slaap gevallen, dan laat je het heerlijk doorslapen. Je plaatst het autostoeltje gewoon op de kinderwagen. Bij de uitgebreide productbeschrijving lees je welke autostoeltjes je met de adapters combineert.