boxkleed, boxkleed baby

Joolz buggy accessoires

 

Ben je in het bezit van een Joolz buggy? Dan vind je op deze pagina accessoires die geschikt zijn voor jouw buggy. De accessoires zijn niet noodzakelijk maar maken je Joolz buggy wel een stuk veelzijdiger en praktischer in gebruik. Ontdek op welke manieren jij nog meer uit jouw Joolz buggy kunt halen!

Lees meer...

Over Joolz

Bij Joolz werken bevlogen professionals én ouders met een gemeenschappelijke visie: Positive Design kan werkelijk verschil maken. Alles wordt door Joolz zelf ontworpen, tot in de kleinste details. Met duurzame en biologische materialen wordt er aan jouw baby optimaal comfort aangeboden. Bovendien shop je bij Babypark met de laagste prijsgarantie. Zo weet je dus dat je een goed artikel koopt én weet je zeker dat je niet teveel betaald. 

Joolz buggy accessoires bestellen

Op deze pagina vind je de Joolz buggy accessoires uit ons assortiment. In de uitgebreide productbeschrijving staat precies vermeldt voor welk model de accessoire geschikt is. Wil je graag advies bij het bestellen van een Joolz buggy en de bijbehorende accessoires? Wij helpen je graag via WhatsApp (0488 488 888) en via vragen@babypark.nl met al je vragen. Wanneer artikelen voorradig zijn kunnen ze in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden worden waardoor je je bestelling snel in huis hebt.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Aer Bumper Bar

  De Joolz Aer Bumper Bar geeft je kindje houvast tijdens de wandeling en bevestig je eenvoudig op het frame. De beugel is geschikt voor de Joolz Aer buggy en is zowel praktisch als veilig in gebruik.
  44,95
 • Quick view

  Joolz Aer Reiswieg

  De Joolz Aer Reiswieg is een handige uitbreiding voor de compacte Joolz Aer reiswieg. De reiswieg met uittrekbare zonnekap is geschikt voor baby’s van 0-6 maanden en wordt geleverd met een comfortabel matras.

  239,-

  229,-

 • Quick view

  Joolz Aer Muskietennet

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Joolz Aer Muskietennet onmisbaar over de Joolz Aer buggy. Het muskietennet beschermd je kindje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.
  29,95
 • Quick view

  Joolz Aer Reiswieg Muskietennet

  Ga je op reis naar een zonnige of warme bestemming? Dan is het Joolz Aer Reiswieg Muskietennet onmisbaar over de Joolz Aer buggy. Het muskietennet beschermd je kindje tegen insecten maar ook tegen de felle UV stralen.
  24,95
 • Quick view

  Joolz Aer Reiswieg Regenhoes

  De Joolz Aer Reiswieg Regenhoes is dé accessoire voor jouw Joolz Aer buggy om je kindje te beschermen tegen regen, kou en wind. Het regenscherm is gemakkelijk te bevestigen op de reiswieg van de buggy.
  29,95
 • Quick view

  Joolz Bekerhouder

  Deze stijlvolle Joolz Bekerhouder is een handig accessoire voor je kinderwagen. De universele bekerhouder is makkelijk te monteren en geschikt de Joolz Aer, Day2, Day3, Day+, Hub, Hub+ en Geo3 kinderwagens.
  24,95
 • Quick view

  Joolz Aer Autostoel Adapters

  Met de Joolz Aer Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Joolz Aer buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  49,95
 • Quick view

  Joolz Aer Voetensteun

  De Joolz Aer Voetensteun is een handige accessoire die je gemakkelijk vast klikt aan de Joolz Aer buggy. Dankzij de zachte voetensteun kan je kindje de beentjes verder strekken en heerlijk ontspannen liggen.
  29,95
8 Resultaten
Trustpilot