Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy Accessoires

Joolz buggy accessoires

 

Ben je in het bezit van een Joolz buggy? Dan vind je op deze pagina accessoires die geschikt zijn voor jouw buggy. De accessoires zijn niet noodzakelijk maar maken je Joolz buggy wel een stuk veelzijdiger en praktischer in gebruik. Ontdek op welke manieren jij nog meer uit jouw Joolz buggy kunt halen!

Lees meer...

Over Joolz

Bij Joolz werken bevlogen professionals én ouders met een gemeenschappelijke visie: Positive Design kan werkelijk verschil maken. Alles wordt door Joolz zelf ontworpen, tot in de kleinste details. Met duurzame en biologische materialen wordt er aan jouw baby optimaal comfort aangeboden. Bovendien shop je bij Babypark met de laagste prijsgarantie. Zo weet je dus dat je een goed artikel koopt én weet je zeker dat je niet teveel betaald. 

Joolz buggy accessoires bestellen

Op deze pagina vind je de Joolz buggy accessoires uit ons assortiment. In de uitgebreide productbeschrijving staat precies vermeldt voor welk model de accessoire geschikt is. Wil je graag advies bij het bestellen van een Joolz buggy en de bijbehorende accessoires? Wij helpen je graag via WhatsApp (0488 488 888) en via vragen@babypark.nl met al je vragen. Wanneer artikelen voorradig zijn kunnen ze in de meeste gevallen dezelfde dag nog verzonden worden waardoor je je bestelling snel in huis hebt.

Lees minder...

Filters

Prijs
Maximaal draaggewicht
Filteren

7 producten

Populariteit
  • Joolz Aer Voetenzak
    89,- Adviesprijs 0,-
Filteren

7 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader