Koeka buggy accessoires zijn leuk!

 

Heel veel mooie accessoires van het merk Koeka!

Koeka heeft de mooiste accessoires in de collectie voor de buggy. Alles is gemaakt van de beste kwaliteit en de zachtste stoffen. Zo kun je bijvoorbeeld Koeka accessoires online kopen zoals een zachte buggyhoes of een comfortabel slaapzakje voor in de buggy. Je kunt zien en merken dat Koeka al haar accessoires met de grootste zorg ontwerpt. Zo heeft je baby alleen het beste van het beste en kan het rustig met je op weg gaan.

Lees meer...

 

Accessoires van Koeka in verschillende kleuren

Babypark heeft de accessoires van Koeka voor je in de aanbieding in prachtige kleuren zoals zachtroze, taupe, grijs of een combinatie hiervan. Kijk welke kleuren je mooi vindt in de online shop van Babypark. Babypark heeft nog meer van Koeka in het assortiment, zoals een mutsje voor onderweg of een leuk tasje. Deze artikelen kun je gewoon thuis uitzoeken en bestellen wanneer het jou het beste uitkomt. En profiteer van de Laagste Prijs Garantie bij Babypark.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Koeka Antwerp Voetenzak

  In de Koeka Antwerp Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm in het autostoeltje. De voetenzak is gemaakt van luchtig materiaal en past dankzij de drie- en vijfpuntsgordel opening in diverse autostoeltjes.
  75,-
 • Quick view

  Koeka Stockholm Voetenzak

  In de Koeka Stockholm Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm. De voetenzak is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt en past dankzij de 3-puntsgordel opening in diverse groep 0 autostoelen.
  79,95
 • Quick view

  Koeka Stockholm Buggy Voetenzak

  In de Koeka Stockholm Buggy Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm in de buggy. De voetenzak is gemaakt van zacht materiaal en past dankzij de 3-puntsgordel opening in diverse buggy’s.
  89,95
 • Quick view

  Koeka Oslo Wafel / Teddy Voetenzak

  In de Koeka voetenzak blijft je kindje heerlijk warm. De voetenzak dat gemaakt is van zachte materialen beschikt over een 3-puntsgordel opening, klittenbandsluiting en is te gebruiken van 0 - 6 maanden.
  79,95
 • Quick view

  Koeka Oslo Wafel / Teddy Buggy Voetenzak

  In de Koeka Oslo Wafel / Teddy Buggy Voetenzak blijft je kindje heerlijk warm in de buggy. De stijlvolle voetenzak is gemaakt van zacht materiaal en past dankzij de 3-puntsgordel opening in diverse buggy’s.
  89,95
5 Resultaten