boxkleed, boxkleed baby

Koelstra Buggy Accessoires

Opgericht en nog steeds gevestigd in Nederland, zorgt Koelstra ervoor dat allerlei praktische en mooie hulpmiddelen op de markt worden gebracht voor ouder en kind. Koelstra bedenkt én ontwikkelt daarbij alle producten zelf.

Lees meer...

Assortiment van Koelstra

Het merk richt zich met name op handige spullen voor wanneer je op pad gaat: kinderwagens, buggy's, reisbedjes en toebehoren maken alle onderdeel uit van het assortiment van Koelstra. Ook wipstoeltjes en kinderstoeltjes komen in de collectie voor. Wat accessoires betreft kan je het zo gek nog niet bedenken of Koelstra heeft het, zoals een parasol, boodschappenmandje, regenhoes en beugel voor aan de buggy en kinderwagen.

Koelstra accessoires online op Babypark.nl

Bij Babypark hebben we diverse accessoires van Koelstra in de aanbieding, die zeker van toegevoegde waarde voor je zullen zijn. Alles wat nu ontbreekt aan je buggy of kinderwagen, kun je terugvinden tussen de vele soorten accessoires van Koelstra. Neem zelf gerust een kijkje in ons huidige aanbod om te zien wat we je zoal te bieden hebben. De producten worden vanzelfsprekend vervaardigd van de meest hoogwaardige kwaliteit, zodat je er altijd zeker van bent dat ze stevig zijn en daardoor lang meegaan.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Koelstra Buddybag

  In de Koelstra Buddybag kan je heel wat spulletjes kwijt als je erop uitgaat met je kindje. De buddybag is gemaakt van polyester en wordt geleverd inclusief verschoningsmatje, thermovak en adreslabel.
  34,97
 • Quick view

  Koelstra Rody Voetenzak

  Nooit meer koude benen met de Koelstra Rody Voetenzak! De voetenzak is voorzien van openingen voor de 5-punts veiligheidsgordel en is gevoerd met gewatteerd katoen. Dat zit comfortabel!
  59,95
 • Quick view

  Koelstra Gen Regenscherm Buggy

  Het Koelstra Gen Regenscherm Buggy is geschikt voor de Koelstra Gen buggy en is eenvoudig op de buggy te bevestigen en te verwijderen. Zo is je kindje in de Gen buggy goed beschermd tegen weer en wind.

  29,99

  18,15

3 Resultaten
Trustpilot