9 Resultaten
 • Quick view Koelstra Rody Voetenzak

  Koelstra Rody Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar
  59,95
 • Quick view Koelstra Buddybag

  Koelstra Buddybag

  Uit voorraad leverbaar
  49,95
 • Quick view Koelstra Parasol

  Koelstra Parasol

  Uit voorraad leverbaar
  33,95
9 Resultaten

Koelstra Buggy Accessoires

 

Opgericht en nog steeds gevestigd in Nederland, zorgt Koelstra ervoor dat allerlei praktische en mooie hulpmiddelen op de markt worden gebracht voor ouder en kind. Koelstra bedenkt én ontwikkelt daarbij alle producten zelf.

 

Assortiment van Koelstra

Het merk richt zich met name op handige spullen voor wanneer je op pad gaat: kinderwagens, buggy's, reisbedjes en toebehoren maken alle onderdeel uit van het assortiment van Koelstra. Ook wipstoeltjes en kinderstoeltjes komen in de collectie voor. Wat accessoires betreft kan je het zo gek nog niet bedenken of Koelstra heeft het, zoals een parasol, boodschappenmandje, regenhoes en beugel voor aan de buggy en kinderwagen.

 

Koelstra accessoires online op Babypark.nl

Bij Babypark hebben we diverse accessoires van Koelstra in de aanbieding, die zeker van toegevoegde waarde voor je zullen zijn. Alles wat nu ontbreekt aan je buggy of kinderwagen, kun je terugvinden tussen de vele soorten accessoires van Koelstra. Neem zelf gerust een kijkje in ons huidige aanbod om te zien wat we je zoal te bieden hebben. De producten worden vanzelfsprekend vervaardigd van de meest hoogwaardige kwaliteit, zodat je er altijd zeker van bent dat ze stevig zijn en daardoor lang meegaan.