Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy Accessoires

Luvion buggy accessoires

Wat is het toch fijn om lekker met je kleintje in de wandelwagen een wandeling te maken. In de grote buiten wereld zullen ze alles interessant vinden. Het is belangrijk dat ze in een fijne kinderwagen of buggy zitten met goede ondersteuning. Als de kinderwagen of buggy comfortabel is, kun je het wandelen ook nog net iets aangenamer maken met de buggy accessoires van Luvion.

Lees meer...

Luvion kinderwagenhaak

Op Babypark online vind je tussen de accessoires van Luvion, de Luvion kinderwagen haak. Als je met je baby boodschappen gaat doen, heb je niet genoeg handen om én de boodschappen te dragen én de kinderwagen te duwen. In zo'n situatie komt de Luvion kinderwagenhaak goed van pas. Deze haak kun je eenvoudig aan de kinderwagen bevestigen, en hier kun je je tassen aan ophangen.

Aanbieding en meer buggy accessoires

Houdt voor actuele aanbiedingen van Luvion accessoires, de Babypark website goed in de gaten. Als je op zoek bent naar andere buggy accessoires, kun je een kijkje nemen bij een van de andere merken. Baby's Only en Babyzen hebben bijvoorbeeld ook een uitgebreid assortiment buggy accessoires.

Lees minder...
  • Luvion Tassenhaak
    Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader