boxkleed, boxkleed baby

Maxi-Cosi Buggy Accessoires

Maxi-Cosi staat bekend om het produceren van vele autostoeltjes, buggy's, kinderwagens en andere reisproducten van hoogwaardige kwaliteit. Om ervoor te zorgen dat het je, wanneer je op pad bent, aan niets ontbreekt en je reis zo comfortabel mogelijk is, zijn er tevens diverse accessoires van Maxi-Cosi die je kunt kopen. Deze accessoires vormen een praktische aanvulling op de eigenschappen waarover alle producten van Maxi-Cosi reeds beschikken.

Lees meer...

Online op Babypark.nl

Een onderdeel van het uitgebreide assortiment van Maxi-Cosi vormen de verschillende kinderwagen en buggy accessoires die Maxi-Cosi ontwerpt. Een voorbeeld hiervan zijn onder andere de kinderwagenbak, voetenzak en parasol die in de collectie van Maxi-Cosi zijn opgenomen.

Uitgebreid aanbod accessoires

Omdat we je graag laten meegenieten van de kwaliteit en het comfort die de producten van Maxi-Cosi bieden, hebben we diverse producten van Maxi-Cosi in onze webshop opgenomen. Niet alleen de wandelwagens, kinderwagens, buggy's en autostoeltjes van Maxi-Cosi kun je in onze online shop terugvinden, maar ook de vele accessoires die we hiervoor hebben genoemd. Zo kun je een compleet pakket samenstellen met alles dat jij voor je kleine en jezelf nodig hebt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Laika Reiswieg

  De Maxi-Cosi Laika Reiswieg is ontwikkeld voor de Maxi-Cosi Laika Buggy. De reiswieg biedt je kindje een veilig en geborgen plekje tijdens de wandeling. Geschikt vanaf de geboorte.
  69,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Jaya Autostoel Adapters Black

  Met de Maxi-Cosi Jaya Autostoel Adapters Black kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Maxi-Cosi Jaya buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.
  29,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Gia Autostoel Adapters Black

  Met de Maxi-Cosi Gia Autostoel Adapters Black kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Maxi-Cosi Gia buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  29,99

  21,99

 • Quick view

  Maxi-Cosi Lara 2 Autostoel Adapters Black

  Met de Maxi-Cosi Lara 2 Autostoel Adapters Black kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken op het frame van jouw Maxi-Cosi Lara 2 buggy bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  29,99

  27,59

 • Quick view

  Maxi-Cosi Universele Autostoel Adapters

  Met de Maxi-Cosi Universele Autostoel Adapters kun je een Maxi-Cosi autostoeltje op de Leona, Plaza +, Street +, Zelia 3 en Lila XP Plus kinderwagen bevestigen. Zo kan je kindje na de autorit rustig verder slapen.

  34,99

  29,99

5 Resultaten
Trustpilot