Playgro buggy accessoires

 

Het merk Playgro

Playgro is een merk dat in 1992 in Australë is opgericht en dat daarna al snel de wereld veroverde. Door veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid te combineren, zorgt Playgro ervoor dat je met de accessoires van Playgro waar krijgt voor je geld. De collectie van Playgro is zeer uitgebreid en omvat daarbij alles dat bij het opgroeien van je kindje komt kijken. Zowel voor thuis als wanneer je op reis gaat, kun je in het assortiment van Playgro vele passende producten vinden. Zowel speelgoed als verzorgingsproducten, zoals hulpmiddelen voor het eten komen in deze collectie terug.

Lees meer...

 

Playgro accessoires in de aanbieding bij Babypark

Bij Babypark kun je diverse soorten accessoires van Playgro kopen. In alle hiervoor genoemde categorieën hebben we je wel iets te bieden. Neem gerust zelf een kijkje in onze webshop om bijvoorbeeld een product van Playgro te kopen. Doordat alle accessoires van dit merk daarnaast worden van kwalitatief hoogwaardige materialen, ben je er zeker van dat de producten van Playgro van grote toegevoegde waarde zullen zijn voor zowel jou als je kind.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Playgro Jazzy Boekje Met Bijtring Jungle

    De Playgro Jazzy Boekje Met Bijtring Jungle is een leuk boekje waar je kindje mee kan spelen en op kan kauwen. Het boekje zit vol vrolijke plaatjes en geluidjes die je kindje uitdagen er mee te spelen en ontdekken.
    6,99
1 Resultaten