boxkleed, boxkleed baby

Quinny Buggy Accessoires

Het is heerlijk om met je kleintje in de buggy een wandeling te maken. Uiteraard heb je een buggy waar je kindje lekker in zit, maar er zijn accessoires die het wandelen nog aangenamer kunnen maken. Online op de Babypark website vind je verschillende Quinny buggy accessoires.

Lees meer...

Nog aangenamer wandelen met deze accessoires

Tussen de Quinny collectie vind je verschillende accessoires voor je buggy. Je kunt hier bijvoorbeeld een zitverkleiner kopen. De zitverkleiner zorgt ervoor dat je kindje vanaf de geboorte al in de Quinny buggy kan. Ook kun je een regenhoes kopen, zodat je kleintje niet nat wordt. Voor de veiligheid is er een speciale veiligheidsbeugel, zo kan je kindje niet uit de buggy kruipen.

Aanbiedingen en andere merken

Op de Babypark website zijn de Quinny accessoires regelmatig in de aanbieding. Voor de laatste aanbiedingen is het handig de site goed in de gaten te houden. Heb je een andere buggy en ben je op zoek naar een ander merk accessoires? Neem dan bijvoorbeeld een kijkje bij de merken Baby Zen en Baby's Only op onze website.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Hubb Beschermbeugel

  De Quinny Hubb Beschermbeugel is geschikt voor de Quinny Hubb Kinderwagen en is snel te bevestigen. De beschermbeugel kan ook worden gebruikt als draagbeugel voor de Quinny Hux reiswieg.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Voetenzak Universeel

  De Quinny Voetenzak Universeel beschermd jouw kindje tegen kou en wind. De voetenzak beschikt over een ritssluiting, openingen voor de gordels en is van binnen gevoerd met zacht fleece materiaal.

  86,43

  59,-

2 Resultaten
Trustpilot