Quinny Buggy Accessoires

 

Het is heerlijk om met je kleintje in de buggy een wandeling te maken. Uiteraard heb je een buggy waar je kindje lekker in zit, maar er zijn accessoires die het wandelen nog aangenamer kunnen maken. Online op de Babypark website vind je verschillende Quinny buggy accessoires.

Lees meer...

 

Nog aangenamer wandelen met deze accessoires

Tussen de Quinny collectie vind je verschillende accessoires voor je buggy. Je kunt hier bijvoorbeeld een zitverkleiner kopen. De zitverkleiner zorgt ervoor dat je kindje vanaf de geboorte al in de Quinny buggy kan. Ook kun je een regenhoes kopen, zodat je kleintje niet nat wordt. Voor de veiligheid is er een speciale veiligheidsbeugel, zo kan je kindje niet uit de buggy kruipen.

 

Aanbiedingen en andere merken

Op de Babypark website zijn de Quinny accessoires regelmatig in de aanbieding. Voor de laatste aanbiedingen is het handig de site goed in de gaten te houden. Heb je een andere buggy en ben je op zoek naar een ander merk accessoires? Neem dan bijvoorbeeld een kijkje bij de merken Baby Zen en Baby's Only op onze website.

Lees minder...
10 Resultaten
 • Quick view

  Quinny Hubb Beschermbeugel

  De Quinny Hubb Beschermbeugel is geschikt voor de Quinny Hubb Kinderwagen en is snel te bevestigen. De beschermbeugel kan ook worden gebruikt als draagbeugel voor de Quinny Hux reiswieg.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Zapp Parasol

  Met de Quinny Zapp Parasol zit je kindje altijd heerlijk in de schaduw en wordt je kindje beschermt tegen de felle zonnestralen. De parasol is UV bestendig (UV 40+) en eenvoudig te bevestigen op een Quinny kinderwagen.
  33,27
 • Quick view

  Quinny Zapp / Yezz Travelbag Rocking Black

  Met de Quinny Travelbag voor de Quinny Zapp / Yezz buggy ga je zorgeloos op reis. De reistas beschermt en is ideaal op te bergen in de auto, trein of vliegtuig. De tas is heeft een handige verstelbare schouderband.

  36,50

  32,50

 • Quick view

  Quinny Zapp Xpress Seat All Black

  Met behulp van de Quinny Zapp Xpress Seat vorm een Quinny Zapp Flex buggy om tot een Quinny Zapp Xpress buggy. Zo kan je onbeperkt naar wens switchen. Is dat niet handig!?

  99,-

  88,99

 • Quick view

  Quinny Yezz Regenhoes

  De Quinny Yezz Regenhoes is een handige accessoire voor de Quinny Yezz en Yezz Air buggy. Met deze regenhoes zit je kindje warm en droog in de buggy, ook als het buiten regent of waait.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Zapp Flex Seat Graphite

  Met behulp van de Quinny Zapp Flex Seat Graphite vorm je de Quinny Zapp Flex buggy zitting zo om naar een andere kleur. Zo kan je onbeperkt naar wens switchen. Is dat niet handig!?
  149,-
 • Quick view

  Quinny Zapp Beschermbeugel

  De Quinny Zapp Beschermbeugel is geschikt voor de Quinny Zapp Buggy en is snel te bevestigen. De beschermbeugel kan ook worden gebruikt als draagbeugel voor de Quinny Lux reiswieg.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Zapp Regenhoes

  De Quinny Zapp Regenhoes past perfect op de Quinny Zapp Flex en de Zapp Flex Plus buggy. De regenhoes beschermt je kindje tegen regen en sneeuw en biedt je kindje extra comfort in de buggy tijdens de wandeling.
  29,-
 • Quick view

  Quinny Voetenzak Universeel

  De Quinny Voetenzak Universeel beschermd jouw kindje tegen kou en wind. De voetenzak beschikt over een ritssluiting, openingen voor de gordels en is van binnen gevoerd met zacht fleece materiaal.

  86,43

  65,30

 • Quick view

  Quinny Parasol

  Met de Quinny Parasol zit je kindje altijd heerlijk in de schaduw en wordt het bescherm tegen de felle zonnestralen. De parasol is UV bestendig (UV 40+) en eenvoudig te bevestigen op een Quinny kinderwagen.
  29,-
10 Resultaten