boxkleed, boxkleed baby

Titaniumbaby buggy accessoires

De buggy accessoires van Titaniumbaby geven je kindje extra comfort voor onderweg. Met de juiste accessoires is jouw buggy helemaal compleet en kun je gaan en staan waar je wilt. Je bent van alle gemakken voorzien en je kindje ontvangt de bescherming die het verdient.

Lees meer...

Bescherming

Sommige Titaniumbaby buggy accessoires beschermen je kindje optimaal tegen het weer. Onder de stijlvolle, Titaniumbaby parasol ligt je kindje heerlijk beschut tegen de zon. Het polyester met de UV-coating houdt de felle zonnestralen zoveel mogelijk tegen. De parasol beschermt je kindje niet alleen tegen de zon, maar bijvoorbeeld ook tegen de wind.

Gebruiksvriendelijkheid

De Titanium buggy accessoires zijn heel makkelijk in gebruik. Je maakt de parasol bijvoorbeeld heel eenvoudig aan de buggy vast met behulp van een speciale klem. Alle producten voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormering. Jouw favoriete Titanium buggy accessoire bestel je heel eenvoudig online via deze webshop.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Titaniumbaby Universele Parasol Black

  De stijlvolle Titaniumbaby Universele Parasol Black is gemakkelijk te bevestigen op een buggy of kinderwagen. De parasol beschermt je kindje tegen zonnestralen, warmte en regen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  18,95

  12,95

 • Quick view

  Titaniumbaby Universele Parasol

  De stijlvolle Titaniumbaby Universele Parasol is gemakkelijk te bevestigen op een buggy of kinderwagen. De parasol beschermt je kindje tegen zonnestralen, warmte en regen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  12,95

  11,96

 • Quick view

  Titaniumbaby Voetenzak Deluxe Melange

  De Titaniumbaby Voetenzak Deluxe Melange is een universele voetenzak voor kinderwagens en buggy’s. De voetenzak is gemaakt van waterafstotend materiaal en heeft een warme, zachte binnenzijde van fleece.
  33,95
3 Resultaten
Trustpilot