Duo Buggy's

Op deze pagina vind je ons assortiment met duo buggy's. Het voordeel van een duo buggy ten opzichte van een duowagen is de compactheid van een duo buggy. Een duobuggy of tweelingbuggy biedt plaats aan twee kinderen van dezelfde leeftijd of van verschillende leeftijden. Op sommige duo buggy's kunnen zelfs twee baby autostoeltjes bevestigd worden waardoor je ze al vanaf de geboorte van je kindje kunt gebruiken.

Lees meer...

Praktisch in gebruik

Een duo buggy is ideaal voor korte wandelingen. Een buggy is licht van gewicht en zeer compact in te vouwen. Het gemiddelde gewicht van een duobuggy is 13 kg. Daardoor kun je de buggy makkelijk optillen en meenemen.

De ideale duo buggy voor jou

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod met duo buggy's. Bij alle buggy's staat een uitgebreide productbeschrijving en van bijna iedere tweelingbuggy kun je ook een handige productievideo met een duidelijk uitleg en een demonstratie vinden. Aan de hand hiervan kun je de duo buggy kiezen die het beste bij je past. Om een tweelingbuggy te testen of voor een advies op maat bent je van harte welkom in één van onze megastores.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Joie Evalite Duowagen 6 Mnd

  De Joie Evalite Duo is een handige duowagen voor twee kinderen van verschillende leeftijd. Op de achterste zitting kan een autostoeltje worden bevestigd zodat zelfs een pasgeborene comfortabel vervoerd kan worden.
  379,-
 • Quick view

  Joie Aire Twin Dark Pewter

  Met de Joie Aire Twin Dark Pewter kun je op een gemakkelijke en comfortabele manier 2 kindjes vervoeren van dezelfde of verschillende leeftijd. De rugleuningen, zonnekappen en voetensteunen zijn apart van elkaar verstelbaar.
  269,-
 • Quick view

  Puck Join Twin Buggy

  In de Puck Join Twin Buggy kan je eenvoudig 2 kindjes van dezelfde of van verschillende leeftijden vervoeren. De tweelingbuggy is geschikt vanaf 6 maanden tot 4 jaar en beschikt over een verstelbare rugleuning en voetensteun.

  312,-

  277,-

3 Resultaten
Trustpilot