Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Duo Buggy's

Duo Buggy's

Op deze pagina vind je ons assortiment met duo buggy's. Het voordeel van een duo buggy ten opzichte van een duowagen is de compactheid van een duo buggy. Een duobuggy of tweelingbuggy biedt plaats aan twee kinderen van dezelfde leeftijd of van verschillende leeftijden. Op sommige duo buggy's kunnen zelfs twee baby autostoeltjes bevestigd worden waardoor je ze al vanaf de geboorte van je kindje kunt gebruiken.

Lees meer...

Praktisch in gebruik

Een duo buggy is ideaal voor korte wandelingen. Een buggy is licht van gewicht en zeer compact in te vouwen. Het gemiddelde gewicht van een duobuggy is 13 kg. Daardoor kun je de buggy makkelijk optillen en meenemen.

De ideale duo buggy voor jou

Op deze pagina vind je ons actuele aanbod met duo buggy's. Bij alle buggy's staat een uitgebreide productbeschrijving en van bijna iedere tweelingbuggy kun je ook een handige productievideo met een duidelijk uitleg en een demonstratie vinden. Aan de hand hiervan kun je de duo buggy kiezen die het beste bij je past. Om een tweelingbuggy te testen of voor een advies op maat bent je van harte welkom in één van onze megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Joie Evalite Duowagen 6 Mnd
    254,94 Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    2 producten

    Populariteit
    Oval loader