Chicco duo buggy

 

Chicco duo buggy's zijn heel praktisch en comfortabel. Met de stoere Chicco duo buggy Chicco Echo Twin heb je alles wat je nodig hebt voor een gemakkelijke en onbezorgde wandeling met een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijden (max. 15 kg).

Lees meer...

 

Voor elk moment

Zelfs voor pasgeboren kindjes is de Chicco Echo Twin heel comfortabel. Deze Chicco duo buggy is ideaal voor elk seizoen. In de zomer plaats je de zomerkap, en in de winter de winterkap. Regent het, dan voorkomt de regenbescherming dat je kindje nat wordt. Bij het winkelen heb je veel gemak van de boodschappenmand van deze Chicco duo buggy.

 

Chicco duo buggy's met een verstelbare rugleuning

De rugleuning plaats je heel gemakkelijk in de meest gewenste positie. Het is maar net wat je kindjes willen, heerlijk relaxt liggen genieten van de wandeling of juist actief rechtop zitten. Bij de meeste Chicco duo buggy's bepaal je dit helemaal zelf.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Chicco Echo Twin Coal

    De Chicco Echo Twin Coal duo buggy is geschikt vanaf de geboorte tot 3 jaar. De duo buggy beschikt over een verstelbare rugleuning, lichtgewicht frame en 5-puntsgordel.

    229,99

    149,-

1 Resultaten