Koelstra duo buggy

 

Met een Koelstra duo buggy vervoer je heel comfortabel een tweeling of twee kinderen van verschillende leeftijden. De Koelstra duo buggy Simba T4 Twin is lekker compact. Met een breedte van ongeveer 74 cm past de Simba T4 Twin door de meeste deuropeningen. Tijdens het winkelen komt de ruime boodschappenmand goed van pas.

Lees meer...

 

Koelstra duo buggy's zijn verstelbaar

De zitjes van de meeste Koelstra duo buggy's zijn los van elkaar verstelbaar. Beide kindjes kunnen dus de meest gewenste positie aannemen. Het ene kindje kan dus gerust rechtop zitten, terwijl het andere kindje gebruikmaakt van de relaxstand om onderweg te slapen. Voor de veiligheid zitten de kindjes stevig vast in een 5-punts veiligheidsgordel.

 

Koelstra buggy's zijn gemakkelijk te vervoeren

Ga je met je tweeling op vakantie, dan is de Koelstra duo buggy Simba T4 Twin een ideale buggy om mee te nemen. Je klapt de Simba T4 Twin heel gemakkelijk op tot een klein pakketje. Het inklappen gebeurt op ongeveer dezelfde manier als het inklappen van een paraplu.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Koelstra Simba T4 Twin

    In de Koelstra Simba T4 Twin Buggy kun je twee kindjes van dezelfde of van verschillende leeftijd vervoeren. De buggy is slechts 74 cm breed en kan worden ingeklapt zoals een paraplu tot een compact pakket.
    199,-
1 Resultaten