Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Buggy's

Zwarte buggy

Zwart is een van de populairste ‘kleuren’ voor een buggy. Ook bij Babypark hebben we een ruime keuzen aan zwarte buggy’s. Zwart gaat goed samen met andere kleuren en viezigheid en gebruikssporen vallen minder snel op dan bij een lichte kleur. Doordat bijna elk merk wel een zwarte versie in hun productlijn heeft, is jouw keuze bijzonder groot. Er is dus bijna altijd wel een zwarte buggy te kopen die volledig binnen jouw budget valt en aan jouw wensen voldoet. Alle buggy’s die Babypark in het assortiment heeft opgenomen, komen van gerenommeerde merken die voldoen aan Europese veiligheidsvoorschriften.

Lees meer...

Assortiment zwarte buggy’s

Bij de keuze voor jouw buggy zijn er enkele vragen die je voor jezelf dient te beantwoorden. Moet de buggy meerdere kinderen kunnen vervoeren, handig mee te nemen zijn op reis? Mee kunnen groeien met je kindje? Vervoer je je kind vaak per auto? De antwoorden op die vragen, alsmede het budget, bepalen welke buggy het beste geschikt is voor jouw gebruik. Wanneer je bijvoorbeeld in de stad woont dan is een buggy met massieve wieltjes handig omdat ze niet lek kunnen en voor een goede wendbaarheid zorgen. Rijd je veel op oneffen terrein dan kun je misschien weer beter voor luchtbanden kiezen. Foambanden kunnen een goede tussenoplossing zijn maar ook een mix is mogelijk. Bekijk ons volledige assortiment en gebruik de zoekfilters om sneller tot een keuze te kunnen komen.

Zwarte buggy online kopen

Bij Babypark kun je een van onze megastores bezoeken voor advies of een testrit. Wil je de zwarte buggy graag snel in huis dan bestel je voor 23:59 uur via onze webshop en verzenden we het nog dezelfde dag. Bestellingen vanaf 20 euro leveren we gratis en door onze laagsteprijsgarantie betaal je nooit teveel.

Lees minder...

Filters

Geschikt vanaf geboorte
Maximaal draaggewicht
Prijs
Doorlopende duwbeugel
Geschikt voor fiets
Geschikt als handbagage
Omkeerbare zitting
Vering op wielen
Verwijderbare bekleding
Filteren
Pagina

37-37 van 37 producten 37 producten

Populariteit
  • ABC Design Ping Two Buggy
    229,90 Adviesprijs 0,-
Filteren
Pagina

37-37 van 37 producten 37 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader