Basicline buggy

 

Bijna geen weg is te smal, te bobbelig of te onbegaanbaar voor de Basicline buggy´s. Handig wanneer je een buitenmens bent en je er graag met je kindje op uit gaat. De buggy´s hebben zwenkwielen zodat ze soepel gaat in elke richting die jij wilt. Op ruig terrein kun je ze vastzetten zodat je ook daar gemakkelijk uit de voeten kunt.

Lees meer...

 

Verstelbaar

De rugleuning en de voetensteun van de Basicline buggy’s zijn verstelbaar. Je kunt de buggy dus altijd aanpassen aan de wensen van je kindje. Was de wandeling vermoeiend en is je kindje toe aan een middagslaapje? Dan verstel je de rugleuning gemakkelijk in een slaapstand. Door de voetensteun omhoog te klappen ligt je kindje heerlijk comfortabel.

 

Basicline buggy online verkrijgbaar

Een Basicline buggy bestel je eenvoudig en snel online. Bestel je voor 20.00 uur en betaal je direct online, dan wordt je bestelling meestal dezelfde dag nog verzonden. In de meeste gevallen heb je hem dan de volgende dag al in huis. Zo winkel je wel heel gemakkelijk!

Lees minder...
1 Resultaten
  • + Gratis parasol
    Quick view

    Basicline Buggy 5 Standen

    De Basicline Buggy 5 Standen is een echte all-terrain buggy die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. De buggy is comfortabel en beschikt over veel handige functies zoals een slaapstand en een verstelbare zonnekap.
    59,-
1 Resultaten