Hamilton, Hamilton buggy, buggy Hamilton

Hamilton buggy’s

 

Met een Hamilton buggy ben jij van alle gemakken voorzien en geniet je kindje van een groot comfort. Onderweg neem je gemakkelijk extra spullen mee. Een buggy van Hamilton bevat niet alleen bevestigingspunten voor een verzorgingstas, maar ook een bekerhouder. Onder het zitje bevindt zich een ruime boodschappenmand. Dankzij de vering op de wielen rijdt een buggy van Hamilton heel soepel. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je kindje. In een Hamilton buggy zit je kindje prinsheerlijk. Onder de grote zonnekap met kijkvenster zit je kindje goed beschermd tegen de zon. Eventueel kun je de zonnekap verlengen. Onze Hamilton buggy’s zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die helemaal van deze tijd zijn. Kies de kleur uit die jij het mooist vindt. Lees hieronder wat een ‘Hamilton buggie’ extra bijzonder maakt.

 

De innovatie van een Hamilton bugg

y Met een baby op de arm een buggy inklappen? Dat is niet altijd even eenvoudig. De ontwerpers van Hamilton bedachten er iets op. Zij ontwikkelden het innovatieve ‘MagicFold System’, waarmee je een Hamilton buggy in één vloeiende beweging opvouwt. Dankzij de bijgeleverde reistas, vervoer je de buggy extra gemakkelijk. Verder is een ‘Hamilton buggie’ lichtgewicht, zodat het dragen van de buggy niet zo’n zware last is. Nóg een innovatie is het 5-punts veiligheidsharnas met het geavanceerde MagicBuckle System. Dit werkt met een superhandige magneetsluiting.

 

Over Hamilton

Hamilton is een Nederlands merk van buggy’s en kinderwagens. Het hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam. Het doel van Hamilton is innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor mobiliteitsvraagstukken. Kortgezegd streven de ontwerpers naar innovatie en comfort. Zij maken graag mooie en handige designs die het leven van jonge ouders stukken gemakkelijker maken. Onze Hamilton buggy’s bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen de buggy van Hamilton zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Bij Babypark profiteer je niet alleen van een snelle levering maar ook van de Laagste Prijsgarantie.
3 Resultaten
 • Quick view

  Hamilton One Prime X1 Magic Fold Buggy

  De Hamilton One Prime X1 Magic Fold Buggy is geschikt voor kinderen tot 20 kg en kan zeer compact in worden geklapt. De buggy heeft stijlvolle wielen in zwart en wit en een duw- en veiligheidsbeugel van PU leder.
  439,-
 • Quick view

  Hamilton One Essential S1 Magic Fold Buggy

  De Hamilton One Essential S1 Magix Fold Buggy is geschikt voor kinderen tot 20 kg. De buggy kan al gebruikt worden vanaf de geboorte en is verstelbaar zodat ieder kindje er comfortabel in zit.
  299,-
 • Quick view

  Hamilton One Sport R1 Magic Fold Buggy

  De Hamilton One Sport R1 Magic Fold Buggy is geschikt voor kinderen tot 20 kg en kan zeer compact in worden geklapt. De buggy heeft stijlvolle wielen in zwart en wit en een duw- en veiligheidsbeugel van PU leder.
  399,-
3 Resultaten